27/04/2024

Ο Όμιλος ΜΑΝΤΑΣ συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας

0

Ο Όμιλος ΜΑΝΤΑΣ πρωτοπόρος στον τουριστικό τομέα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Το ταξίδι, ξεκινά στις 13 Μαρτίου 1994, όταν ο Βασίλης Μαντάς, αγοράζει το πρώτο του ξενοδοχείο στην πόλη του Λουτρακίου, λαμβάνοντας τον υψηλότερο δανεισμό που είχε δοθεί μέχρι τότε από Τράπεζα. Η κίνηση αυτή, από πολλούς θεωρείται ως απονενοημένο διάβημα. Με προσωπική εργασία, αλλά και διορατικότητα, με επιτυχημένες κινήσεις και συμφωνίες, τα ξενοδοχεία γεμίζουν και σταδιακά ξεκινούν να αποφέρουν κέρδος. Πλέον, 30 χρόνια μετά, το Mantas Group, περιλαμβάνει 4 ξενοδοχεία στην πόλη του Λουτρακίου και τη Λίμνη Ηραίου, καθώς και δύο σύγχρονα ιατρικά – διαγνωστικά κέντρα σε Λουτράκι και Αλμυρή Κορινθίας, εδραιώνοντας τον Όμιλο ως σύμβολο φιλοξενίας, παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30, μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Μαντάς με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων του Ομίλου. Μια επέτειος, που δεδομένα συμβολίζει αντοχή, προσαρμοστικότητα και επιτυχία στη διάρκεια της πορείας του.

Ο Όμιλος Μαντάς παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες που τον πιστεύουν και τον επιλέγουν για τις διακοπές τους αλλά και την περίθαλψη τους.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Όμιλου Μαντάς μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας, mantashotels.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 27440 22575 & 22479.

30 χρόνια Mantas Group

Με τις Αρχές του Παρελθόντος, προχωράμε στο μέλλον.

Με εκτίμηση, Ο Όμιλος ΜΑΝΤΑΣ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *