24/04/2024

Ο Τατούλης συνεχίζει να παριστάνει τον ακομμάτιστο

0

τατουληςΤο ρόλο του ακομμάτιστου συνεχίζει να ενδύεται ο Πέτρος Τατούλης ξεχνώντας ότι εκλέχτηκε δυο φορές περιφερειάρχης με τη στήριξη των κομμάτων που καταγγέλλει.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ταατούλης σημειώνει: “Εμείς δεν μιλάμε με κόμματα παρά μόνο με τους πολίτες συμπλήρωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου λέγοντας πως για εμάς οι ίδιοι οι πολίτες είναι η δύναμή μας. Κανένα πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται όσο καλό και αν είναι αν δίπλα του δεν σταθούν οι ίδιοι οι πολίτες. Εμπιστευόμαστε τους πολίτες και θα τους παρουσιάζουμε μια διαφορετική ατζέντα θέτοντας τις προτεραιότητες που σήμερα έχει ανάγκη η πατρίδα μας”.

Στην πολιτική συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης, “δεν υπάρχει η λογική της επιστροφής στις ρίζες, αυτό αποτελεί ένα επώδυνο πολιτικό μήνυμα που δημιουργεί δουλείες και δεσμεύσεις. Τούτη την ώρα όπου οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους, ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ολοκληρωμένη άποψη καθώς και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης των επίκαιρων προβλημάτων της χώρας. Οι πολίτες αποφασίζουν για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός. Πέρασε η περίοδος όπου ο καθένας μπορούσε να παριστάνει τον ιδαλγικά περιφερόμενο μοναχικό καβαλάρη”.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *