02/05/2024

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας Κώστας Δήμου στο Loutrakitv.gr για την αύξηση στα τέλη παραχώρησης των τραπεζοκαθισμάτων στην Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου

0

Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας Κώστας Δήμου στο Loutrakitv.gr: “Δεν υπήρξε αύξηση ούτε ένα ευρώ για μια δεκαετία – Γιατί να λέμε αύξηση 66% κ να μην πούμε αύξηση 10€ ανά τετραγωνικό;”

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η αρχηγός της Αντιπολίτευσης κα Μαρία Πρωτοπαππά που τιτλοφορείται: ” Τα χαράτσια Γκιώνη ένα ακόμα πλήγμα στην οικονομία του Δήμου μας”. Έτσι έκανε γνωστό ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας προχώρησε σε αύξηση στα τέλη. Το Loutrakitv.gr επιθυμώντας αρχικά να διασταυρώσει την πληροφορία δεδομένου ότι η αύξηση που ψηφίστηκε ύψους 66% στα τέλη παραχώρησης των τραπεζοκαθισμάτων στην Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου είναι αξιόλογη, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας κ. Κώστα Δήμου. Ο κ Πρόεδρος επιβεβαίωσε την πληροφορία και αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον – τεκμηρίωσε με τα εξής επιχειρήματα την αναγκαιότητα μιας τέτοιας αύξησης.
Παραθέτουμε την απάντηση παρακάτω:
“Η αύξηση ήταν επιβεβλημένη, συν το ότι δεν υπήρξε αύξηση ούτε ένα ευρώ για μια δεκαετία.
Γιατί να λέμε αύξηση 66% κ να μην πούμε αύξηση 10€ ανά τετραγωνικό; Είναι κάτι που το ήξεραν όλοι από το 2017, όταν καταθέσαμε την αίτηση για πρώτη φορά, για την ένταξη μας στο ΕΣΠΑ. Υπάρχει ανταποδοτικοτητα στο έργο. Για αυτό άλλωστε δεν είχε γίνει καμμια αύξηση όλα τα προηγούμενα χρόνια, εδώ κ μια δεκαετία. Ενδεικτικά σου αναφέρω ένα παράδειγμα. Έχουμε ένα νέο κατάστημα με νόμιμη πλέον κατασκευή, 100 τετραγωνικά. Πληρώνει λοιπόν ενοίκιο με την αύξηση 2500€ το χρόνο. Δηλαδή 6,84€ την ημέρα….”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *