19/04/2024

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων Φ. Θυμής βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη διαφήμιση στα ΜΜΕ [Video]

0

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων Φίλιππας Θυμής βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις που έκανε η ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ. στα τοπικά ΜΜΕ.
Αν και είχε απαντήσει άμεσα στην ίδια συνεδρίαση όπου ο τέως Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης διατύπωσε τις “κατηγορίες” του ωστόσο στη χθεσινή συνεδρίαση ο κ. Θυμής παρέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία αναλυτικά.
Έτσι τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να σταθούμε είναι ότι από τις δαπάνες για διαφήμιση που έγιναν επί Δημοτικής Αρχής Κ. Λογοθέτη στη ΔΕΥΑΛ, περίπου το 38%  είχε εγκριθεί από το ΔΣ ενώ σήμερα επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη και Προεδρίας Φ. Θυμή πέρασε από το ΔΣ το 80% των αντίστοιχων δαπανών. Να θυμίσουμε με την ευκαιρία ότι στο τωρινό ΔΣ ο συνδυασμός του Κ. Λογοθέτη εκπροσωπείται και οι αποφάσεις υπερψηφίστηκαν συνεπώς πάρθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εκπροσώπου του συνδυασμού του Κ. Λογοθέτη.

Σε ότι αφορά τις δαπάνες για διαφήμιση επί Δημαρχίας Κ. Λογοθέτη οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και σίγουρα δεν είναι και τόσο συντηρητικοί:
Το 2011 – 13.000 €
Το 2012 – 13.000 €
Το 2013 – 22.000 €
Το 2014 – 15.000 €
Το 2015 – 17.000 €
Το 2016 – 15.000 €

Επειδή ο κ. Λογοθέτης ως δυνατό επιχείρημα χρησιμοποίησε την άποψη ότι οι διαφημίσεις της ΔΕΥΑΛ θα πρέπει να γίνονται σε ΜΜΕ εκτός Δήμου και όχι σε τοπικά ΜΜΕ ο κ. Θυμής του θύμισε ότι όταν ανέλαβε υπήρχε ήδη συνεχιζόμενη διαφήμιση σε τοπικό ΜΜΕ που αποδεικνύει ότι και επί των ημερών του κ. Λογοθέτη έβαζαν καταχώρηση σε τοπικό ΜΜΕ δηλαδή έκαναν αυτό ακριβώς που σήμερα ο κ. Λογοθέτης καταδικάζει. Τέλος ο κ. Πρόεδρος τόνισε ότι η διαφήμιση σε τοπικά ΜΜΕ αφενός προτρέπει τις επιχειρήσεις της περιοχής όταν σερβίρουν εμφιαλωμένο νερό  να επιλέγουν το νερό Λουτρακίου και αφετέρου τόνισε αυτό που ο κ. Λογοθέτης δεν παρατήρησε:  ότι η καταχώρηση σε ένα από τα επίμαχα ΜΜΕ προτρέπει τους συνδημότες μας και κατοίκους του Δήμου να είναι φειδωλοί με το νερό. Τι πιο απλό; Ένα ΜΜΕ που έχει πολλά τοπικά θέματα και απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό σε ντόπιους κατοίκους να προτρέπει τον κόσμο να μη σπαταλά το νερό της περιοχής;

Για την μπανανόφλουδα δεν αναλύουμε τίποτα, δείτε το βίντεο:

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *