Ο Λαζόπουλος στη ΓΑΔΑ μετά το Αλ Τσαντίρι

0

Ο Λαζόπουλος στη ΓΑΔΑ μετά το Αλ Τσαντίρι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Λίγες ώρες πριν το προχθεσινό Τσαντίρι, ο Λάκης Λαζόπουλος επισκέφθηκε το κτίριο της ΓΑΔΑ και τα γραφεία της …
Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει τα δύο ψεύτικα προφίλ που υπάρχουν στο Twitter και έχουν ως όνομα χρήστη το δικό του. Και πριν από έναν μήνα είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, όταν οι χρήστες του ψεύτικου προφίλ κατάφεραν μέσα σε τρεις ώρες να συγκεντρώσουν πάνω από 5.000 followers.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε να απευθυνθεί στους αρμόδιους όχι για να ζητήσει ποινική δίωξη εις βάρος των δραστών, αλλά προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει προφορική καταγγελία. Ετσι, όπως και την πρώτη φορά, η κινητοποίηση ήταν άμεση και τα προφίλ κατέβηκαν από το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες αργότερα.
Για περίπου μία ώρα κατά την οποία τα δύο προγράμματα «κονταροχτυπήθηκαν» τα μηχανάκια τηλεθέασης πήραν φωτιά και απέδειξαν άλλη μία φορά ότι έγινε της..
. Τρίτης, με τον Λάκη πρώτο και με διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, η σατιρική εκπομπή του Alpha, με τον Λάκη Λαζόπουλο να χαρίζει απλόχερα το γέλιο στον κόσμο, κατάφερε να σημειώσει μέσο όρο 37,6% έναντι του «Σουλεϊμάν» που έκανε 24,5% μέσο όρο τηλεθέασης. Ο Λάκης Λαζόπουλός με όπλο του το χιούμορ κατάφερε να κατακτήσει την prime time ζώνη της Τρίτης. Πιο αναλυτικά, τη μία ώρα που ήταν απέναντι οι δυο τους, ο αγαπητός στο κοινό πρωταγωνιστής ήταν μπροστά με διπλάσιο τουλάχιστον ποσοστό. Το πικ ωστόσο αυτής της σκληρής μάχης ήταν από τις 22.00 έως τις 22.15, οπότε ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε 46,6% και ο Σουλεϊμάν μόλις 15,7%.
Τα δεδομένα όμως σε δύο εβδομάδες θα… αλλάξουν, αφού όπως ανακοίνωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής χτες το βράδυ, την επόμενη Τρίτη θα απολαύσουμε το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» του 2012. Δεν προλάβαμε να τον χορτάσουμε -αφού η τηλεοπτική σεζόν άρχισε αργότερα- και ετοιμάζεται ήδη να μας αποχαιρετήσει για φέτος ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για μετά τις γιορτές. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος: «Εμείς την άλλη Τρίτη κλείνουμε γι’ αυτόν τον χρόνο. Εχουμε κι άλλες υποχρεώσεις, κυρία μου… Του χρόνου πάλι. Θα τα πούμε στην τελευταία εκπομπή πώς θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
Ωστόσο πολλά ακούγονται για το τι θα κάνει, μια και ακόμη τα πάντα είναι ρευστά. Στην πραγματικότητα το τι θα πράξει και πώς το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και όπως φαίνεται, θα το αποκαλύψει ως έκπληξη την επόμενη Τρίτη, όταν θα κλείσει για φέτος το κεφάλαιο της επιτυχημένης του εκπομπής.Πηγή: espressonews

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *