07/05/2024

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ απομυθοποιείται πλήρως στην αυτοβιογραφία του: πήγαινε με άντρες έναντι αμοιβής, έκλεβε και έπινε 14 μπουκάλια την ημέρα!

1

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ απομυθοποιείται πλήρως στην αυτοβιογραφία του: πήγαινε με άντρες έναντι αμοιβής, έκλεβε και έπινε 14 μπουκάλια την ημέρα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΟ Οβελίξ δε θα είναι πια ο ίδιος στα μάτια μας

Μετά από μία μακρά πορεία στον κινηματογράφο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να τα γκρεμίσει όλα, απομυθοποιώντας το όνομά του και αποκτώντας καινούριους εχθρούς.

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία «Συνέβη κάπως έτσι» του ταλαντούχου ηθοποιού Ζεράρ Ντεμπαρντιέ που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα, παρουσίασε η Daily Mail, αποκαλύπτοντας μία σκοτεινή πλευρά του ηθοποιού, άγνωστη μέχρι σήμερα.

Όπως παρουσιάζει λοιπόν η εφημερίδα, ο Ντεμπαρντιέ κατά την παιδική του ηλικία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμοιαζε μεγαλύτερος από όσο ήταν, επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις με ομοφυλόφιλους έναντι χρηματικής αμοιβής ενώ δεν δίσταζε πολλές φορές να τους κλέψει ή και να τους χτυπήσει. Ο ίδιος περιγράφει: «Ήξερα από πολύ μικρός πώς να ικανοποιώ τους ομοφυλόφιλους και όταν με πλησίαζαν ζητώντας μου σεξ, εγώ ζητούσα για αντάλλαγμα χρήματα».

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις του παρελθόντος του, αναφέρει ότι έχει βοηθήσει κατά καιρούς έναν άντρα να σκάψει σε τάφους νεκρών ανθρώπων προκείμενου να τους κλέψει κοσμήματα, παπούτσια και ότι άλλο πολύτιμο αντικείμενο έβρισκαν. Ενώ στην ηλικία των 16 χρόνων βρέθηκε για τρεις εβδομάδες στη φυλακή επειδή έκλεψε ένα αυτοκίνητο.
Την Άνοιξη του 1968, ο Ντεμπαρντιέ έκανε τη δική του επανάσταση κλέβοντας τα πορτοφόλια και τα ρολόγια όσων κοιμόντουσαν στον δρόμο μετά τις διαδηλώσεις εναντίον της αστυνομίας.

Δεν διστάζει επίσης, να αναφερθεί στην οικογένειά του και στον νεκρό γιό του Γκιγιόμ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 37 χρόνων, αφού είχε πρώτα αναγκαστεί να κόψει το πόδι του μετά από ένα ατύχημα με τη μηχανή. Ο ηθοποιός είχε συνολικά τέσσερα παιδιά με διαφορετικές γυναίκες και παρά την επιτυχία του στους κινηματογραφικούς ρόλους, τον ρόλο του πατέρα δεν κατάφερε να τον παίξει καθόλου καλά. Όταν τα παιδιά του, του είπαν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του εκείνος τους παρότρυνε να αλλάξουν το όνομά τους αν τους ενοχλεί τόσο πολύ.

Από τη βιογραφία του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η σχέση του με το ποτό, καθώς ο ηθοποιός είχε φτάσει σε σημείο να πίνει 14 μπουκάλια την ημέρα, ξεκινώντας το πρωί με σαμπάνια και τελειώνοντας το βράδυ με ουίσκι. Παρόλα αυτά, δεν θεωρεί τον εαυτό του αλκοολικό αλλά έναν άνθρωπο γεμάτο φοβίες: «Έχω εμμονή με τους θορύβους του σώματός μου, τον χτύπο της καρδιάς, το γουργούρισμα των εντέρων και τον ήχο των αρθρώσεων». Και συνεχίζει λέγοντας: «Αν είμαι μόνος σε ένα ξενοδοχείο πρέπει να πιω τόσο πολύ έτσι ώστε να μην ακούω τίποτα για να μην τρελαθώ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είμαι τελείως μεθυσμένος».

Τελειώνοντας το αφιέρωμα, γίνεται μία αναφορά στη φιλική σχέση που έχει αναπτύξει ο ηθοποιός με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος του πρόσφερε «σπίτι» όταν ήθελε να απαρνηθεί τη Γαλλία για να γλιτώσει το φορολογικό σύστημα. Ο Ζεράρ λέει λοιπόν για τον Πούτιν: «Θα μπορούσαμε και οι δύο να είχαμε γίνει εγκληματίες. Πιστεύω ότι αναγνώρισε την πλευρά του χούλιγκαν που έχω… καθώς και το γεγονός ότι κάποιες φορές είχα πέσει στο δρόμο από το αλκοόλ.»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ απομυθοποιείται πλήρως στην αυτοβιογραφία του: πήγαινε με άντρες έναντι αμοιβής, έκλεβε και έπινε 14 μπουκάλια την ημέρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *