Ο Ερντογάν κουβέντιαζε με τον γιο του για 1 δις, θέλοντας να κρύψουν 30 εκ.! [Video]

0

Ο Ερντογάν κουβέντιαζε με τον γιο του για 1 δις, θέλοντας να κρύψουν 30 εκ.! [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πολιτικά «κύματα» προκαλεί στην Τουρκία η διαρροή πέντε τηλεφωνικών συνομιλιών, που φέρονται να έγιναν μεταξύ του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του γιου του Μπιλάλ, κατά τις οποίες συζητούν σχέδια για να κρύψουν τεράστια χρηματικά ποσά σε μετρητά.
Στις συνομιλίες, ο φερόμενος ως Ερντογάν προειδοποιεί το φερόμενο ως Μπιλάλ για χρήματα που είναι κρυμμένα σε διάφορα σπίτια. Δεν γίνεται αναφορά σε ακριβές ποσό, ωστόσο, σχόλιο σε βίντεο με τη συνομιλία που έχει αναρτηθεί στο YouTube τοποθετεί το ποσό σε τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια και κάνει λόγο για πέντε σπίτια-καταφύγια. Η επίμαχη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.Σε άλλη συνομιλία, ο «Μπιλάλ» λέει στον πατέρα του πως αποφασίστηκε να διανείμουν τα χρήματα σε διάφορους επιχειρηματίες στους οποίους έχουν οφειλές και να «λιώσουν» ένα σημαντικό μέρος του ποσού πληρώνοντας για διάφορα έργα.

Ο «Ερντογάν» εγκρίνει το σχέδιο, και σημειώνει πως θα ήταν καλύτερα αν μείωναν τα χρήματα «στο μηδέν».

Απαντώντας, το γραφείο το κ. Ερντογάν κατήγγειλε τη διαρροή ως «προϊόν μοντάζ» και ως «απολύτως ψεύτικο». Δεσμεύτηκε παράλληλα να μηνύσει τους υπεύθυνους της «βρώμικης σκευωρίας».

Άμεση παραίτηση Ερντογάν ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως πλέον η κυβέρνηση έχει χάσει τη δημοκρατική νομιμοποίηση.

Οι συνομιλίες φέρονται να έγιναν την ημέρα που η τουρκική Αστυνομία προέβη στις πρώτες, αιφνιδιαστικές συλλήψεις, για το πολύκροτο σκάνδαλο κυβερνητικής διαφθοράς, έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη των υιών τριών τότε υπουργών και του προέδρου της δεύτερης μεγαλύτερης κρατικής τράπεζας της Τουρκίας.

Η αυθεντικότητα των εν λόγω καταγεγραμμένων συνομιλιών δεν έχει επιβεβαιωθεί.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cvf4aeRLu0E]

Πηγή: skai.gr
 Πηγή video : Star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *