07/05/2024

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα τουρισμού

9

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα τουρισμού

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Δήμος μας αποδίδει μεγάλη σημασία  στον  Τουρισμό ο οποίος  συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας και μάλιστα επηρεάζει πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας  και της κοινωνίας.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με στοχευμένες ενέργειες, που γίνονται και με τη βοήθεια της Λουτράκι Τουριστικής Α.Ε., της LTO (The Loutraki Tourism Organization), αλλά και άλλων ιδιωτικών και  δημόσιων φορέων, στηρίζει τον τουρισμό και κινείται προς οποιαδήποτε δυνατή κατεύθυνση για την περαιτέρω ανάπτυξής του στο τόπο μας.

Μερικές από τις ενέργειές μας:

Του Αθλητικού Τουρισμού : Rally Acropolis, Παγκόσμιοι και Πανελλήνιοι αγώνες Jet Ski, διεθνείς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Γαλανόπουλος του Challenge Cup Handball.

-Του Ιαματικού Τουρισμού: Loutraki Thermal Spa και Δημοτικές Ιαματικές Πηγές (μετά την ιστορική παραχώρησή τους στο Δήμο από τον ΕΟΤ)

-Του Διεθνές Τουρισμού: σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA με τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας Metropolitan Opera

-Του Πολιτιστικού Τουρισμού : διοργάνωση Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, Καρναβαλιού, Σταυροδρόμι των Νερών και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

-Του Αρχαιολογικού Τουρισμού : διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στον Αρχαιολογικό Χώρου του Ηραίου Βουλιαγμένης σε ετήσια βάση, ανάδειξη της Ρωμαϊκής Έπαυλης στην Κατουνίστρα σε συνεργασία με αρχαιολόγους κλπ.

Οι πολύπλευρες αυτές ενέργειες, έχουν ως στόχο τη βελτίωση της εικόνας και της ανταγωνιστικότητας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμο, προς το συμφέρον όλων μας.

Γραφείο Τύπου

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα τουρισμού

  1. Μπράβο στον Δήμο που κάνει αυτές τις διαφημιστικές κινήσεις και συνειδητοποιεί την σπουδαιότητα της τουριστικής ανάπτυξης. Το Λουτράκι αλλά ακόμα και οι Άγιοι Θεόδωροι στηρίζουν την οικονομία τους στον τουρισμό. Αν δεν αναπτυχθεί ο τουρισμός τα μαγαζιά θα κλείσουν. Μπράβο και περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερα και θα είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου σε τέτοιες πρωτοβουλίες

  2. ΑΚΟΜΑ Κ. ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ?ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙΣ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!

  3. Αχ αγαπητέ Ανώνυμε ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν ειρωνευόμαστε, σχολιάζουμε. Απλώς μερικές φορές δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε όταν βλέπουμε κάτι στραβό ή παράλογο, αλλά τα καλά τα επαινούμε και τα αναδεικνύουμε πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα το έργο του Αντιδημάρχου καθαριότητας που παρά τις αντίξοες συνθήκες ανταποκρίνεται στις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών για μια πόλη καθαρή, όπως κάποιες ωραίες εκδηλώσεις του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ή τη σημαντική προσφορά της Φιλαρμονικής Λουτρακίου που προσφέρει γνώσεις δωρεάν και γενικότερα οτιδήποτε αξίζει έπαινο το επαινούμε, αρκεί να υπάρχει. Έτσι δεν μπορείτε να μας χαρακτηρίσετε προκατειλημμένους σε καμία περίπτωση.

  4. 19:30 δε χρειάζεται να ασχοληθεί κάποιος με το ΔΤ. γιατι απλά δεν εχει σχέση το περιεχόμενο με τον τίτλο του. Για να ειρωνευτεί κάποιος κάτι, πρέπει το “κάτι” να υπάρχει. Π.χ. ακόμα και στο σχόλιό σου υπάρχει ‘κατι” να σχολιάσει κανείς… Το πάθος σου να στηρίξεις το ανύπαρκτο. Για τον “πομπώδη” τίτλο περίμενα κάποιο εμπνευσμένο κείμενο που να αναφέρεται στην αξία του τουρισμού, τη σπουδαιότητά του για την πόλη μας και την αξία της πόλης μας στο παγκόσμιο τουριστικό γιγνεσθαι.
    Πολύ δε περισσότερο ως δήμαρχος θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ απο το γραφείο τύπου μου να ενημερωθεί για τι θέμα του φετινού εορτασμού και να συνέτασσε ένα ανάλογο δελτίο τύπου.Το λογότυπο που συνοδεύει το δελτίο τύπου βρέθηκε μετά από μια απλή ερευνα στην ανάλογη ιστοσελίδα του οργανισμού που έχει την ευθύνη του εορτασμού και έχει εκπονήσει και αρκετό υποστηρικτικό υλικό, ή επελέγει το πρώτο λογότυπο με το θέμα που έβγαλε η έρευνα στο διαδίκτυο?
    Μια αναφορά στο μηνυμα του επικεφαλής του οργανισμού δεν θα ήταν πιο αρμόζουσα απο εναν απλό συνοπτικό απολογισμό έργου?
    Π.Γ.

  5. πραγματικά απογοητευτικό…..

    Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Θεσμός απο το 1980. Τι σημαίνει για τον κόσμο…. Ποιο το μηνυμα του επικεφαλης του παγκόσμιου οργανισμού. ποιο το φετινό θέμα… ποιο το λογότυπο και τι συμβολίζει. και στο τέλος το καθιερωμένο “ο Δημαρχος δήλωσε” .

    Αντι αυτού…. ενας φτηνός λιτός απολογισμός (που δεν τα εχει και όλα παναθεμά τον!!!!!!!!!!!!!!!) Ακόμα περιμένουμε την περιβόητη παρουσίαση του δημάρχου που δεν ήρθε στην ημερίδα και τον αντικατέστησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και αντι να μιλήσει για τον τουρισμό ανέγνωσε το χαιρετισμό του Δημάρχου!

  6. “…που γίνονται και με τη βοήθεια…”. Ποιες είναι αυτές που γίνονται χωρίς την βοήθεια της Lto? Η όπερα? Μα εκεί δεν είδα καμιά διαφήμιση εγώ. Το Rally Acropolis δεν είναι ενέργειες αυτής της δημοτικής αρχής. Το Jet Ski ήταν αποτυχία αφού δεν είχε προσέλευση και δεν άφησε λεφτά στην πόλη, μ’ αυτήν την ιστορική παραχώρηση των πηγών μας έπρηξαν λες και κάναν κάτι με τις πηγές, η εκδήλωση στο Ηραίο δεν είναι αρχαιολογικός τουρισμός,αλλά μουσικός ενώ το σταυροδρόμι των νερών έγινε για να βολευτούν μερικοί καλλιτέχνες. Το συμφέρον απ’ την αύξηση του τουρισμού το ξέρουμε κι εμείς την αύξηση όμως δεν την βλέπουμε. Γιατί δεν τα γράφεις όλα αυτά κ Μπλόγκερ? Τι έγινε κόλωσες?

  7. Το λογότυπο δεν συνόδευε το Δελτίο Τύπου, το βάλαμε εμείς, άσε μη χρεώνουμε στο γραφείο τύπου κάτι για το οποίο δε φταίει.

  8. tvtv στην ιστοσελίδα του Δήμου υπάρχει το φερόμενο ως Δελτίο Τύπου και εκεί υπάρχει κάποιο λογ’οτυπο. Εννοείται οτι δεν αναφερόμουν στο δικό σας, αλλα στο λογότυπο που υπάρχει εκεί. και δεν είναι το ίδιο μετο δικό σας….. http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr/content/news/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *