18/05/2024

Ο Γ. Μαρίνης παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, διαβάστε εδώ την επιστολή του

13

Ο Γ. Μαρίνης παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, διαβάστε εδώ την επιστολή του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γιώργος Μαρίνης Λουτράκι loutrakitv.gr
Σύντροφοι και συντρόφισες,

με τεράστια έκπληξη δέχθηκα σήμερα το πρωί ένα τηλεφώνημα από τον γραμματέα της οργάνωσής μας, ο οποίος με κάλεσε να παραστώ πριν από την γενική μας συνέλευση, ενώπιον του γραφείο της οργάνωσης, προκειμένου να συζητήσουμε – απολογηθώ, για την κομματική μου συμπεριφορά στη διάρκεια της τελευταίας μας γενικής συνέλευσης, χαρακτηρίζοντάς την εκ προοιμίου προβληματική, στοιχιζόμενος απόλυτα με την ανοίκεια και αντικομματική συμπεριφορά της οικογένειας Κοφινά στο πρόσωπό μου και όχι μόνο. 

Δηλώνω ευθύς εξ αρχής ότι ουδέποτε, στην ζωή μου αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα, έως και σήμερα, υπήρξα δημοτικοτραφής ή κρατικοτραφής, ουδέποτε διαχειρίστηκα δημόσιο ή δημοτικό χρήμα, ουδέποτε μου προσέφεραν οιαδήποτε παροχή εκ πολιτικού οφίτσιου ούτε σε κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς μου και πάντα προσέφερα τον εαυτό μου προς όφελος του δημόσιου και δημοτικού συμφέροντος και μόνο.
Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεστε ξεκάθαρα πιστεύω, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια υποτίμησης, υποβιβασμού, πολύ δε περισσότερο αμαύρωσης, ακόμη και στο ελάχιστο, της προσωπικής μου, οικογενειακής μου αλλά και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας – ιδιαιτέρως από άτομα που δεν έχουν καμία τύχη αν ζυγιστούν μαζί μου -, δεν είναι δυνατόν να αποσιωποιειθεί από εμένα, ιδιαίτερα όταν οι υπέυθυνοι του γραφείου της οργάνωσης μας δεν παρεμβαίνουν καταλυτικά ως οφείλουν την ίδια στιγμή των γεγονότων.

Επειδή δεν διακρίνω την ίδια προς εμένα ευεσθησία του γραφείου της οργάνωσης μας, σε συμπτώματα ιδιαίτερης συμπεριφοράς κάποιων άλλων συντρόφων, όπως όλοι μας παρακολουθήσαμε να διαδραματίζονται στην τελευταία γενική μας συνέλευση, θέλω να γνωρίζω την θέση του γραμματέα της οργάνωσης, εδώ στην γενική συνέλευση, εαν στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, υπάρχουν σύντροφοι 2 επιπέδων. Αυτών που προυπήρχαν πριν το 2009 και αυτών που συσπειρώθηκαν μετά το 2009, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά να κατέχει πλέον την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να διεκδικεί την κυβέρνηση.
Αν πιστεύετε και ενεργείτε στην οργάνωση του Λουτρακίου με γνώμωνα την επιτηρήδα του καθενός μας εδώ μέσα, εγώ σίγουρα δεν έχω καμία θέση συμμετοχής.
Αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα είναι αντικαταστατικό και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί πλέον από τα κεντρικά όργανα. Η ενεργή συμμετοχή μου στις διαδικασίες της οργάνωσης, είναι απολύτως σύμφωνη με το επισήμως κυκλοφορούν πανελλαδικώς καταστατικό του κόμματός μας και πιστεύω ότι οι σύντροφοι του γραφείου της οργάνωσης Λουτρακίου θα πρέπει να διαχειρίζονται τις όποιες προσωπικές προσπάθειες αντιδικίας με καθαρά αυστηρά πολιτικά κριτήρια.

Για όλους τους παραπάνω λόγους προτείνω την παραίτηση του γραφείου της οργάνωσης και ζητώ να ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες για εκλογή νέου γραφείου.

Γιώργος Μαρίνης
Λουτράκι 17/03/2014

Μετά από την μη αποδοχή της προαναφερόμενης πρότασης ο κος Μαρίνης Γιώργος απεχώρησε παραιτούμενος από μέλος της οργάνωσης μελών Συριζα Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “Ο Γ. Μαρίνης παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, διαβάστε εδώ την επιστολή του

  1. Μια σφηκοφολιά είναι με μερικούς Κηφινάδες να ελέγχουν το πράγμα. Φίλε Γιώργο ναι είσαι πολές φορές απότομος και αθυρόστομος όμως είσαι ευθύς και δεν χωράς σ’ αυτά μικροοικογενιεακα παιγνιδάκια

  2. Κι όμως Νίκο είναι μεγάλη απώλεια. Μέτρα πόσοι ήταν και πόσοι έμειναν στον σύριζα. Πάρε τώρα τους ψήφους που έχει ο Μαρίνης και να τους προσθέσεις στον Παύλο. Δε σε χάλασε;

  3. Ti na mas pei ap ti zwi tou o aiwnios proedros? Lei oti den zitise tipota oikogeneia tou. As ton pistepsoume

  4. Όλοι κουτσοί στραβοί πήγαν στο τσίριζα για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες του. Γι’ αυτό δεν περπάτησε. Το μωσαϊκό για να κάνει σχέδιο θέλει καλό μάστορα.

  5. Το θέμα που παίζετε δεν ενδιαφέρει κανένα. Δίνετε αξία σε έναν τενεκέ που κάνει θόρυβο για να μην φαίνεται άδειος.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ: ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.

  7. Αφορμή έψαχνε ο αγαπητός γιώργος μαρίνης να τα σπάσει με το σύριζα για να έχει λυμένα τα χέρια του. Βέβαια αν του έδιναν μια καλή καρέκλα για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του θα έπρεπε να μείνει. Τώρα πάει να βγει παλικάρι και να βγάλει λάθος την ομάδα που τον δέχτηκε στους κόλπους της. Πάντα έτσι γίνεται στην ψωροκώσταινα όταν δεν μας δίνουν μια θεσούλα τους βρίζουμε και φεύγουμε. Κρίμα πολύ κρίμα που δεν έμαθε τόσα χρόνια να λειτουργεί συλλογικά.

  8. Το διαβάσατε καλά; με κάλεσε να παραστώ πριν από την γενική μας συνέλευση, ενώπιον του γραφείο της οργάνωσης, προκειμένου να συζητήσουμε – απολογηθώ, για την κομματική μου συμπεριφορά στη διάρκεια της τελευταίας μας γενικής συνέλευσης, χαρακτηρίζοντάς την εκ προοιμίου προβληματική,
    Αυτές είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες; Να τις χαίρεστε!

  9. Βάλε κι εσύ για δήμαρχος τώρα που αραίωσαν οι υπόλοιποι χα χα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *