Ο Γιωργος Σαραντακος βρέθηκε εντελώς τυχαία στο Loutraki Thermal Spa

6

Ο Γιωργος Σαραντακος βρέθηκε εντελώς τυχαία στο Loutraki Thermal Spa και εντελώς αφιλοκερδώς συνέβαλλε στην προβολή του τουριστικού μας προϊόντος (κάπως έτσι… ) κοινοποιώντας στο facebook ότι βρίσκεται μαζί με τον Δήμαρχο Γιωργο Γκιωνη, και τον Παύλο Αθανασσούλα.
Η δωρεάν προβολή με προσέλκυση αναγνωρίσιμων και μη, δημοσίων προσώπων είναι μια αγαπημένη μέθοδος φθηνής διαφήμισης του Σπα του Λουτρακίου. Οι άλλοι τρόποι προβολής μένουν στα συρτάρια για χρόνια. Η διοίκηση αρκείται σε “αρπαχτές” χωρίς μια ξεκάθαρη συντονισμένη προσέγγιση, χωρίς να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες των συνεργατών που στελεχώνουν το τμήμα marketing του Loutraki Thermal Spa, ανθρώπων ικανών να προτείνουν και να υλοποιήσουν πρωτοποριακές ιδέες που αναγκάζονται όμως να αρκεστούν σε κινήσεις σαν αυτή και να “χρεώνονται” την κριτική και το αποτέλεσμα. Κρίμα, μια απ’ τα ίδια και φέτος.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Ο Γιωργος Σαραντακος βρέθηκε εντελώς τυχαία στο Loutraki Thermal Spa

  1. Μόνη της παλεύει η Βάνα η Νικολοπούλου ακούραστη και δημιουργική ανάμεσα σε κοντόφθαλμους τσιγκούνηδες που εγκρίνουν δαπάνες εκεί που νομίζουν και κάνουν διαφήμιση με απαρχαιωμένες πρακτικές από αιώνες πίσω

  2. Μια χαρούλα είναι κι αυτή διαφήμιση αφού δεν κοστίζει αλλά κάτι κάνει. Όλο και κάποιος θα την δει την φωτογραφία.

  3. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ

  4. ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

  5. Δεν ειναι οι μόνες διαφημιστικές κινήσεις που γινονται. Το Σπα βγάζει φυλλάδια σε τρείς γλώσσες και κάνει καταχωρήσεις σε πανελλαδικά περιοδικά και σε κανάλια του εξωτερικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *