16/04/2024

Ο Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση [Video]

4

Ο Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από άποψη συνδυασμού θεμάτων κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινώντας γεμάτος λύπη και συγκίνηση για τον άδικο χαμό του αείμνηστου Μ. Δρίτσα είπε μια πολύ όμορφα διατυπωμένη φράση ότι “άνθρωποι σαν τον Μιχάλη τον Δρίτσα δεν πεθαίνουν αλλά απλώς πηγαίνουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι”, ύστερα συνέχισε να τοποθετείται σε άλλα θέματα και συγκεκριμένα για το νέο λύκειο, την κυκλοφοριακή μελέτη για το ΚΤΕΛ κτλ. Καλά ως εκεί αλλά γιατί θα έπρεπε να καταλήξει να δίνει εκτενέστατη απάντηση σε διαχειριστή blog, αρχίζοντας όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του σε παρόμοιες περιπτώσεις ότι δεν θα έπρεπε να αναφερθούμε αλλά θα αναφερθούμε; Η αναφορά ήταν μάλιστα τόσο εκτενέστατη που για οικονομία χρόνου αναγκάστηκε να θυσιάσει τα δύο άλλα θέματα που σκόπευε να αναφέρει. 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ο Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση [Video]

  1. Δεν τα γραφει για τον υπαλληλο για σενα τα γραφει Θαναση

  2. ΤΟ ΈΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

  3. Αν δεν ήθελαν να πιάσουν σοβαρά θέματα θα έπρεπε να μην κάνουν καθόλου συμβούλιο ή να το κάνανε μια δυο μέρες μετά δε χάλασε κι ο κόσμος.

  4. Βάλτε και τους άλλους που μίλησαν γιατί δεν το κάνετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *