20/05/2024

Ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Γιώργου Γκιώνη Σωτήρης Πέρρας προφανως και δεν χρειάζεται συστάσεις

0

Ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Γιώργου Γκιώνη Σωτήρης Πέρρας προφανως και δεν χρειάζεται συστάσεις. Θα λέγαμε σχηματικά ότι είναι το «βαρύ πυροβολικό»

του συνδυασμού «Παρέμβαση Πολιτών», είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται και όχι άδικα ο Γιώργος Γκιώνης επιλέγοντάς τον για τα δύσκολα πόστα που αφορούν την καθημερινότητα των Δημοτών.
Ο Σωτήρης Πέρρας γεννήθηκε στην Κυρά – Βρύση όπου και διαμένει μόνιμα, ενώ τελείωσε το Λυκειο Λουτρακίου. Είναι παντρεμένος με την Τζιν –  Μαίρη και έχουν δύο παιδιά: τον Γιάννη και τον Φρέντυ, καθώς και έναν μικρό εγγονό, τον Σωτήρη, που ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία αυτής της όμορφης οικογένειάς. 

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ο κ Πέρρας ασχολείται από το 1994 οπότε και εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος Ισθμίας. Μετά την πρώτη συνένωση των Δήμων και Κοινοτήτων εξελέγη Σύμβουλος στο Δ.Δ. Ισθμίας με τον συνδυασμό «Παρέμβαση Πολιτών». Από το 1994 μέχρι και σήμερα εκλέγεται με την «Παρέμβαση Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Γκιώνη. Κατά τα έτη 2009 – 2010 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου. Εκπρόσωπος του Δήμου μας και Αντιπρόεδρος του συνδέσμου προστασίας Κορινθιακού Κόλπου Σ.Π.Ο.Α.Κ. (ΑΡΙΩΝ) από το 2011 έως σήμερα. Επίσης είναι εκπρόσωπος του Δήμου και ενεργό μέλος του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Πελοποννήσου (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων από το 2011 έως σήμερα. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου από το 2014 έως αρχές του 2023 και συνεχίζει ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *