Ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου ΑΠΑΝΤΑ στον τέως Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη για το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα

7

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αθ. Γεωργίου απαντά στον πρώην Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη για το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα. Διαβάστε στο loutrakitv.gr τι ακριβώς δήλωσε  :  "Την ιδέα του έργου της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» δεν τη διεκδικούν γιατί έρχεται από πολύ παλιά, από την εποχή Δημαρχίας του Παύλου Παύλου τότε που ήταν Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Πέτρου. Τότε το βάζαμε ενδεικτικά στον προϋπολογισμό. Την κατασκευή του έργου επίσης δεν μπορεί να τη διεκδικήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή επειδή πολύ απλά δεν το κατασκεύασε. Το έργο κατασκευάστηκε τώρα επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη και επί Αντιδημαρχίας μου. Τέλος είναι πραγματικά αστείο πως ένας Περαχωρίτης Δήμαρχος δεν βρήκε 40.000 ευρώ που με την έκπτωση κατέβηκαν στις 25.000 και χρειάστηκε να τρέξει στην Περιφέρεια για ένα έργο τόσο μικρής αξίας! Αν και δεν έχει τόση σημασία η πατρότητα του έργου, όσο το γεγονός ότι αυτό θα ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του μηνός και κοσμεί την Περαχώρα, ωστόσο θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω τα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας."Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Γεωργίου απαντά στον τέως Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη για το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα.
Διαβάστε στο loutrakitv.gr τι ακριβώς δήλωσε  :

  • “Την ιδέα του έργου της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» δεν τη διεκδικεί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή γιατί έρχεται από πολύ παλιά, από την εποχή Δημαρχίας του Παύλου Παύλου τότε που ήταν Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Πέτρου. Τότε το βάζαμε ενδεικτικά στον προϋπολογισμό.
  • Την κατασκευή του έργου επίσης δεν μπορεί να τη διεκδικήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή επειδή πολύ απλά δεν το κατασκεύασε. Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί τώρα επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη και επί Αντιδημαρχίας μου.
  • Τέλος είναι πραγματικά αστείο πως ένας Περαχωρίτης Δήμαρχος δεν βρήκε 40.000 ευρώ που με την έκπτωση κατέβηκαν στις 25.000 και χρειάστηκε να τρέξει στην Περιφέρεια για ένα έργο τόσο μικρής αξίας!
    Αν και δεν έχει τόση σημασία η πατρότητα του έργου, όσο το γεγονός ότι αυτό θα ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του μηνός και θα κοσμήσει την Περαχώρα, ωστόσο θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω τα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας.”
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου ΑΠΑΝΤΑ στον τέως Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη για το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα

  1. Μπισμπίκης Θεός! Τι θα ήταν η Περαχώρα χωρίς εσένα!

  2. Πες και για το μουσείο της Περαχώρας πες και για το πνευματικό κέντρο γιατι θα σε προλάβει ο λογοθέτης χα χα χα

  3. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ

  4. ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΜΑΝΑΡΘ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ,Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ.

  5. Ο Μπισμπίκης κάνει κι άλλα που δεν τα λέει. Να ξέρεις ότι και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Περαχώρας στηρίζει και δείχνει την αγάπη του για τον τόπο του όπου του ζητηθεί αυτά όμως δεν τα κάνει δελτίο τύπου αλλά ο κόσμος τα ξέρει και βγάζει συμπεράσματα.

  6. ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ; 11:09 ?

  7. ΕΕΕΕΕΨΙΤΨΙΤ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΦΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *