19/04/2024

Ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης απαντά σε 6+1 θέματα των Αγίων Θεοδώρων [Video]

0

Ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ Σπύρος Ράτης μιλάει στην κάμερα του Loutrakitv.gr και απαντά σε 6+1 θέματα των Αγίων Θεοδώρων. Αναφέρεται στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων και την απόκτηση της πιστοποίησης  “FIFA QUALITY” ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό κ. Χρίστο Δήμα για τις σημαντικές ενέργειες που έκανε καθώς και την Περιφέρεια.  Προβλέπει ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη που αναμένεται να σημειωθεί στους Αγίους Θεοδώρους όπου πέραν του πεντάστερου Brown Beach Corinthia θα  λειτουργήσουν κι άλλα 2 ξενοδοχεία συν τα 2 υπάρχοντα συνολικά 5. Έτσι ανεβαίνει σημαντικά ο αριθμός των κλινών, δημιουργώντας έναν πόλο έλξης για τους τουρίστες.
Στη συνέχεια ο κ Αντιδήμαρχος ερωτηθείς για τις εργασίες αποκατάστασης του Βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων μας πληροφόρησε ότι συνεχίζονται.
Ένα σημαντικό θέμα που αφορά δημότες κι επισκέπτες είναι το θέμα της ασφάλειας που έχει να κάνει με τα καιρικά φαινόμενα. Οπωσδήποτε η έγκαιρη προετοιμασία και πρόληψη παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι ο κ Αντιδήμαρχος ενημέρωσε για τις αντιπυρικές ζώνες που έχουν ανοιχτεί και καθαριστεί και τόνισε χαρακτηριστικά ότι είχε να γίνει καθαρισμός στις συγκεκριμένες περιοχές περίπου 20 χρόνια! Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πόσο απαραίτητο ήταν. Απαραίτητη είναι και η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων όπου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση έργων υποδομών, οδικού δικτύου, αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων. Φυσικά έργα μικρότερης κλίμακας είναι και αυτά σε προτεραιότητα όπως πεζοδρομήσεις που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και η ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης. Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη αξιολογεί τις προτεραιότητες και ανταποκρίνεται σε συνεργασία με τα Υπουργεία και την Περιφέρεια στα μεγάλα έργα χωρίς ωστόσο να αφήνει στην άκρη τα ουσιαστικά μικρότερα. Παράλληλα προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις και να επιλύει ουσιαστικά ζητήματα όπως είναι η εύρυθμη λειτουργία των ΕΛΤΑ στους Αγίους Θεοδώρους όπου σύμφωνα με τον κ Αντιδήμαρχο δόθηκε μια λύση πιο μόνιμη έτσι ώστε να μην ξανακλείσουν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Και κλείνουμε με το +1 θέμα, αυτό που αφήσαμε για … επιδόρπιο, ένα επιδόρπιο με γεύση πικρής σοκολάτας. Αυτό το καυστικά πολιτικό που συζητήθηκε και αναμένεται να συζητηθεί ακόμα περισσότερο. Ο κ Αντιδήμαρχος ύστερα από δική μας παρότρυνση επεξήγησε τη δημοσίευση που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook κάνοντας πολύ πιο ξεκάθαρο αυτό που εννοούσε με το χιουμοριστικό καυστικό post.

Πιστοποίηση fifa quality στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων

Τουριστική ανάπτυξη Αγίων Θεοδώρων και νέα ξενοδοχεία

Βιολογικός καθαρισμός Αγίων Θεοδώρων

Αντιπυρικές ζώνες, αντιπλημμυρική προστασία και προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως η πρόσφατες χιονοπτώσεις

Αγροτική οδοποΐα σε οικισμούς και ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης

Βρέθηκε λύση για τα ΕΛΤΑ, τι γίνεται με τις τράπεζες

Τι εννοούσε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης με το χιουμοριστικό καυστικό post στο fαcebook

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *