24/04/2024

Ο Αλέξης Κωστάλας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ της Συναυλίας τους Σ. Κορκολή και Σ. Μανουσάκη !!!

19

Κυρίες και κύριοι πήγαμε το βράδυ της Τετάρτης στη Συνάντηση – Συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη και φύγαμε με μια περίεργη αίσθηση ότι όλα πήγαν όπως πρέπει αλλά όμως…

Από τα περίεργα ήταν που οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή, έπαιξαν το μισό πρόγραμμα και μετά από το πουθενά εμφανίστηκε ο Αλέξης Κωστάλας. Αφού είπε τα ίδια πράγματα που λέει κάθε μα κάθε φορά για τα φώτα που πρέπει να κλείσουν για να δούμε το φεγγάρι και αφού είπε τα ίδια ποιηματάκια για το φεγγάρι, μετά παρουσίασε τον Σ. Κορκολή και την Σ. Μανουσάκη ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ενώ η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ και οι καλλιτέχνες ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ και είχαν βγάλει το μισό πρόγραμμα ο κ. Κωστάλας αναφέρθηκε στην πορεία τους και απευθυνόμενος στους θεατές τους παρότρυνε να ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ τους καλλιτέχνες !!! Τους καλλιτέχνες που ήδη είχαν εμφανιστεί χωρίς να τους παρουσιάσει κανείς, τους είχαμε ακούσει ήδη και τους είχαμε χειροκροτήσει ήδη αρκετές φορές.
Δυστυχώς δεν έχουμε βίντεο να σας δείξουμε θα περιμένουμε όμως να το δημοσιοποιήσει ο επίσημος φετινός συνεργάτης του “Φεστιβάλ”, αν ήταν εκεί.
Από τα καλά της υπόθεσης ήταν η οργάνωση της συναυλίας, όλοι έβρισκαν θέση, η συναυλία ξεκίνησε την προγραμματισμένη ώρα, το κυλικείο έκοβε αποδείξεις, το φεγγάρι έκανε καλά τη δουλειά του και για τον ήχο μόνο μια φορά χρειάστηκε να κάνει παρατήρηση ο Σ. Κορκολής ότι βουίζει, αλλά το είπε τόσο διακριτικά στον ηχολήπτη από το Λονδίνο, αν και από μικροφώνου, που μάλλον οι περισσότεροι δεν πήραν χαμπάρι καν την παρατήρηση.

Σε σχέση με το πρόγραμμα είναι περιττό εμείς να κρίνουμε τους ερμηνευτές και τον δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη θα αναφερθούμε μόνο στις αντιδράσεις του κοινού που ήταν ποικίλες: από δάκρυα με λυγμούς την ώρα που ερμήνευαν το “Μαουτχάουζεν”, ανυπομονησία να ακούσουν κάτι πιο γνωστό, κεφάτο και προσιτό και όταν “ξεπάγωσε” επιτέλους το κοινό μετά από φιλότιμη προτροπή του Σ. Κορκολή όλοι μαζί σιγοτραγούδισαν αγαπημένες επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη. Τα παιδάκια τραγούδησαν πολύ όμορφα και μελωδικά και η χορωδία Λουτρακίου επίσης, αν και περισσότερη ώρα οι χορωδοί ήταν όρθιοι στο πίσω πλάνο παρά συμμετείχαν. Γιατί τους ταλαιπώρησαν τους ανθρώπους, άγνωστο.

Γι’ αυτό και για άλλους λόγους έχουμε την αίσθηση ότι όλα πήγαν όπως πρέπει αλλά όμως…

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

19 thoughts on “Ο Αλέξης Κωστάλας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ της Συναυλίας τους Σ. Κορκολή και Σ. Μανουσάκη !!!

  1. Άρπα κολέ κατάσταση με καλαμπόκια έξω και μέσα πλαστικές καρέκλες. Αυτό είναι το επίπεδο της διοργάνωσης δεν είναι όπερα. Τι περιμένατε πια να δείτε και απογοητευτήκατε κυρία μου;

  2. Ψυχοπλάκωμα δεν είναι πρόγραμμα αυτό για καλοκαίρι το καλοκαίρι θέλει κέφι το άνοιξε πέτρα για να μπω ευτυχώς δεν είναι του Θωδωράκη αλλιώς θα το έλεγαν κι αυτό

  3. σκοπέυετε να δώσετε προσκλήσεις για τους τακίμ;

  4. Άργησε ο Κωστάλας επειδή ξεκίνησε να πάει στο Ηραίο από συνήθεια και μετά ενημερώθηκε ότι ότι είναι στο σχολείο λέω εγώ τώρα χα χα

  5. Όλα ήταν υπέροχα! Περάσαμε τέλεια και δεν έχει καμία σημασία ποιος ανήγγειλε ποιον και πότε. Ήταν απλά μια συναυλία τίποτα άλλο

  6. Στο τέλος λες και για άλλους λόγους, αυτούς τους λόγους θέλουμε να μας πεις Ελίνα

  7. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΤΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ!

  8. Κάνατε τον Αλέξη Κωστάλα ψωμοτύρι. Γιατί μια τόσο αναγνωρισμένη προσωπικότητα δέχεται να ξεπέφτει σε τέτοια κακοστημένα σκηνικά;

  9. Φαίνεται η κυρια η δεν έχει πάει ξανά σε συναυλία η δεν ξέρει τι της γίνεται.

  10. Τι σας κάνει και στάζετε τόσο φαρμάκι τον τελευταίο καιρό στο Λουτράκι.
    Μια συναυλία ήταν ,αναγνωρισμένου καλλιτεχνη που είτε μας άρεσε είτε όχι ,ήταν οργανωτικά άψογη.Ο Σύλλογος Φίλων της μουσικής χωρίς υστεροβουλία οργάνωσε το 2 ο Φεστιβάλ Λουτρακίου.Κανονικά θα έπρεπε όλοι να είμαστε δίπλα τους και να τους ενθαρρύνουμε,αντι αυτού καθόμαστε στ ατσάλι και τους κρίνουμε αυστηρά ,παραβλέποντας τις θυσίες που κάνουν για να έχουν ένα καλο αποτέλεσμα.
    Παραγίναμε κακοί,ίσως οι καιροί που περνάμε ,ίσως η ζήλια γιατι αυτοί και όχι εμείς,ίσως τα Τοπικά συμφέροντα κάνουν τους ανθρώπους άγριους.θα ήθελα να πω στην κυρία που έγραψε το άρθρο αν ήθελε να είναι δίκαιη θα έπρεπε να παρακολουθήσει ολο το στάδιο της οργάνωσης, το μεσημέρι δηλαδή που ο ήλιος έκαιγε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Μαυρόπουλος ο μαέστρος της χορωδίας κΠαντελεων και άλλοι φίλοι τοποθετούσαν τις καρέκλες στο προαύλιο του σχολείου που θα γινόταν η συναυλία.Είναι κρίμα να κόβονται τα φτερά ενός νέου ανθρώπου,που το μονο κακο που έχει είναι το τάλαντο να προσφέρει στην κοινωνία ,μακρυά απο διαπλοκή.Δεν μας περισσεύουν τετοιοι άνθρωποι μην τους πικραίνουμε, αυτοί δεν χάνουν γιατι το πάθος τους οδηγεί στον στόχο τους.Εμείς θα χάσουμε ,τα παιδιά και τα εγγόνια μας .Ο Μαυροπουλος είναι γέννημα θρεμμα της πολης του Λουτρακίου ,είναι καμάρι ,ενα παιδι μια πολυμελούς οικογένειας που ξεχώρισε μην τον κόβεται όπως το στάχυ που εξέχει. Η πίκρα που παίρνει απο σχόλια και πράξεις θα γυρίσει σε όλους ανάθεμα όταν κάποια στιγμή συναισθανθούν το λάθος τους .Είναι γνώρισμα της φυλής μας η ανθρωποφαγία ας προσπαθησουμε να το αποβάλλουμε. Ας ευχαριστηθούμε τις εκδηλώσεις ,το καλοκαίρι και ας επαινέσουμε την προσπάθεια όλων εμπλεκομένων στην οργάνωση του Λουτρακιωτικου Φεστιβάλ.
    Ο ήλιος,η θάλασσα ,η μουσική ,η αγάπη μας μπορεί να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.ΜΧ

  11. ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΑΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΠΑΡΟΥΣΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

  12. Κυρία μου σας παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον ,δεν θέλω να αναμειχθώ στην επαγγελματική σας σχέση με τον κΜαυροπουλο ,αλλά δεν με πείραξε που ο κ Κώσταλας βγήκε στο μέσον της εκδήλωσης . Είναι μια προσωπικοτης που οπότε και να μιλήσει γοητεύει,γι αυτο και χειροκροτήθηκε παρατεταμένα . Όπως και δεν με πείραξε που κάθησα μια ωρα όρθια στην σκηνή ως χορωδός γιατι αν έχετε παρακολουθήσει συναυλίες έτσι συμβαίνει ,είμαστε έτοιμοι ως στρατιώτες οι χορωδοί.
    Το αποτέλεσμα μετράει ,η βραδυά κύλησε ωραία ,συναισθήματα πλημμύρισαν κόσμο,το φεγγάρι το βουνό η φύση, η ανθρώπινη παρέα που τραγουδούσε.
    Ξέρω πως η ευαισθησία σας περισσεύει γι Αυτο θα ξεχωρίσατε άσχετα αν συνεργαστήκατε ή όχι με τον κ Μαυροπουλο ότι η βραδυά ήταν επιτυχής .Μπράβο του λοιπόν .
    Με ελάχιστη βοήθεια απο τον Δημο αλλά με μεγάλη υποστήριξη των φίλων ,συνεργατών ,χορηγών και του κόσμου κατάφερε να ταξιδέψει 500 ανθρώπους αυτο το καλοκαιρινό βράδυ.
    Συνεχίζω να πιστευω ότι η πείρα σας σας βοηθάει να δείτε τις δυνατότητές του και θα τον βοηθήσετε για το καλο μας,όπως κάνατε και την περσινή χρονιά.
    Όσο για το φαρμάκι δεν μίλησα για το δικό σας σχόλιο αλλά για αυτά που γράφονται μετα την παραίτηση του απο την φιλαρμονική Λουτρακίου.
    Πάντα πιστή αναγνώστρια του μπλογκΜΧ

  13. Διαφυγόντα κέρδη από τα μπαλκόνια που δεν έκοβαν εισητήρια

  14. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗΕΥΘΥΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΕΠΕΡΈΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

  15. Ελάχιστη στήριξη τα είκοσι χιλίαρικα του δήμου συν τις χορηγίες; Χμμμ

  16. ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  17. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕς ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *