Ο Αλέξης Κούγιας μήνυσε τη Φαίη Σκορδά ζητώντας 100.000 ευρώ – Σε ποιους άλλους ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή

0

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση, ζητώντας από τη Φαίη Σκορδά αποζημίωση 100.000 ευρώ. Γιατί έκανε αγωγή. Η δίκη Λιγνάδη και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.
Τη Φαίη Σκορδά μήνυσε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπη της για τη δίκη Λιγνάδη. Στην αγωγή που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, του σκηνοθέτη και ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμούς και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αλέξης Κούγιας ζητά αποζημίωση, ύψους 100.000 ευρώ.

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές «για όσους τόλμησαν να επιτεθούν εις βάρος μου με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές τοποθετήσεις, χωρίς να έχουν πατήσει ούτε λεπτό στη δίκη Λιγνάδη και ελπίζω να έχουν χρήματα, για να με αποζημιώσουν».

Αλέξης Κούγιας: Η μήνυση στη Φαίη Σκορδά, η δίκη Λιγνάδη και η ανακοίνωση
«Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου για το περιεχόμενο δύο τηλεοπτικών εκπομπών και συγκεκριμένα για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με συμπαρουσιαστή τον Πέτρο Κουσουλό, όπου εμφανίστηκε η δικηγόρος του Β.Κ Μαρία Κουρτέση ως guest star, και για την εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά, όπου εμφανίστηκε μια άγνωστη παντελώς εις εμέ ηθοποιός, ονόματι Ελένη Τζώρτζη, η οποία, ενώ δεν έχει πατήσει το πόδι της ούτε μια ημέρα στο δικαστήριο του Δημήτρη Λιγνάδη, για να παρακολουθήσει πώς ασκώ το υπερασπιστικό μου καθήκον, με εξύβρισε αποκαλώντας με “αλήτη που κάνει αλήτικη υπεράσπιση”.

Έχω ζητήσει αντίγραφα και των δύο εκπομπών και μάλιστα πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά παραποίησαν εντελώς την ανακοίνωσή μου, αποκόπτοντας σημαντικά μέρη της και αλλοιώνοντας το περιεχόμενό της και μάλιστα με παντελή έλλειψη σεβασμού με αποκαλούσαν και οι δύο “ο Κούγιας”, στη δε εκπομπή της Κουτσελίνη με συμπαρουσιαστή τον Πέτρο Κουσουλό δεν έκαναν καμία αναφορά στην ανακοίνωσή μου και έστησαν μια εκπομπή, όπου εμφανίστηκε κατά παράνομο τρόπο, καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητας του Δημητρίου Λιγνάδη, η δικηγόρος Μαρία Κουρτέση, αγνοώντας αυτό γνωρίζει και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, ότι το αδίκημα του βιασμού παραγράφεται μετά από 15 χρόνια από την ημέρα που τελέστηκε, και παρόλ’ αυτά εισέπραξε αμοιβή και κατασκεύασε και κατέθεσε μια μήνυση ενός Β.Κ που έχει παραγραφεί από το έτος 2013.
Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι το πρόσωπο αυτό, το οποίο αγνοεί ο κ. Λιγνάδης, ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτριος Λιγνάδης τον βίαζε επί τέσσερα χρόνια καθημερινά, γιατί του το ζητούσε ο ίδιος ο φερόμενος ως βιασμένος, και ότι δεν τον κατήγγειλε, γιατί ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί του, και ότι όλες τις συναντήσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για να τον βιάζει καθημερινά, τις ζητούσε ο ίδιος ο δήθεν βιασμένος.
Τέτοια κωμικά και παράλογα πράγματα ισχυρίζονται οι δήθεν βιασμένοι από τον κ. Λιγνάδη, ενώ οι “δημοσιογράφοι” που καλούν τους δικηγόρους τους, δεν τους έχουν κάνει καμία ερώτηση ποτέ γι’ αυτού του είδους τα χοντροκομμένα ψέματα και υιοθετούν οτιδήποτε, αρκεί να είναι εις βάρος του Δημητρίου Λιγνάδη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.
Και προσθέτει: «Όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και εγώ προσωπικά, εναντίον του οιουδήποτε διαπράττει εις βάρος μας ποινικά αδικήματα, θα υποβάλλονται μηνύσεις και θα κατατίθενται αγωγές αποζημιώσεως.

«Ήδη, μήνυση έχω υποβάλει εναντίον της Φαίης Σκορδά και μέχρι την Παρασκευή θα παραλάβει και μια αγωγή από εμένα προσωπικά, για να με αποζημιώσει με 100.000 ευρώ για όσα είπε εις βάρος μου σε μια μόνο εκπομπή. Θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές για όσους τόλμησαν να επιτεθούν εις βάρος μου με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές τοποθετήσεις, χωρίς να έχουν πατήσει ούτε λεπτό στη δίκη Λιγνάδη και ελπίζω να έχουν χρήματα, για να με αποζημιώσουν».

«Αύριο θα κατονομάσω εναντίον ποίων προσώπων θα καταθέσω μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως. Αθήνα, 15/06/2022. Με εκτίμηση, Αλέξιος Χ. Κούγιας» καταλήγει ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος μήνυσε τη Φίαη Σκορδά.

Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *