12/05/2024

[Video, σχολιασμός] Ορκωμοσία Γ. Γκιώνη και της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

17

Ορκωμοσία Γ. Γκιώνη και της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ορκομωσία Γ. Γκιώνη Δήμος Λουτρακίου Αγ. ΘεοδώρωνΗ Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου.

Ύστερα από τη θρησκευτική διαδικασία της τελετής ακολούθησαν οι λόγοι του νέου Δημάρχου και του απερχόμενου Δημάρχου Κ. Λογοθέτη (ο οποίος περιέργως εξεπλάγη που του πρότειναν να μιλήσει, λες και δεν είθισται, προφανώς θεώρησε ότι ο νέος Δήμαρχος  κ Γκιώνης θα του αφαιρεί τον λόγο όπου μπορεί). Ο λόγος του κ. Λογοθέτη ήταν συγκινητικός, ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός «απερχόμενος» δεν του άρεσε όμως αφού αυτό έκριναν οι δημότες θα υπηρετήσει από τη θέση της αντιπολίτευσης όπου τον έταξαν και ευχαρίστησε όσους στήριξαν τον συνδυασμό του, τέλος είπε με 3 λέξεις τι είναι αυτό που περιμένει από τη νέα Δημοτική Αρχή. Ο κ. Λογοθέτης στον τελευταίο επίσημο λόγο του ως Δημάρχου αναφέρθηκε στη σχέση με τους συνεταίρους του Καζίνο και με υπερηφάνεια μίλησε για τις διεκδικήσεις απέναντι σε αυτούς. (Ο κ. Βραχάτης ήταν παρών, στην πρώτη σειρά, διακριτικά δεξιά της σκηνής όπου κάθισε ύστερα από θερμούς εναγκαλισμούς με την πλειονότητα των επισήμων). Επίσης ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε και στους αγώνες που έδωσε η δική του Δημοτική πλειοψηφία κλείνοντας δρόμους και ανοίγοντας διόδια, πολεμώντας και διεκδικώντας από την πολιτεία να μην λειτουργήσει η Σουσάκι Λοτζίστικς ή να μην αυξηθούν τα διόδια. Μιας και το ανέφερε δυστυχώς δεν είδαμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών να πιάνουν τόπο. Και το εργοστάσιο λειτούργησε και τα διόδια αυξήθηκαν και επιβλήθηκαν όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί, αλλά ο αγώνας παραμένει αγώνας. Στη συνέχεια ο κ Λογοθέτης ανέφερε και πάλι τα χρέη και τα προβλήματα που παρέλαβε με μια (όπως το εισπράξαμε) χαιρέκακη διάθεση παρότρυνε τον νέο Δήμαρχο να παλέψει με τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει κατά την προηγούμενη θητεία του, που τη διαδέχτηκε η θητεία του Κ. Λογοθέτη για να ξαναγυρίσει πάλι στα χέρια του Δημάρχου Γ. Γκιώνη.

Ο νέος Δήμαρχος κ Γκιώνης από την άλλη δεν το είδε έτσι. Αυτό που η απερχόμενη δημοτική αρχή αποκαλούσε χρέη και δυσκολίες , το χαρακτήρισε έργα για τα οποία είναι υπερήφανος: το Κολυμβητήριο και το Υδροθεραπευτήριο και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να στηρίξει αυτά τα τουριστικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και να τα αξιοποιήσει όπως τους αρμόζει. Παράλληλα να κινηθεί με προσεκτικά βήματα και να βασιστεί σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ο κ. Γκιώνης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με τη λέξη ευχαριστώ και έκρινε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποδίδονται κατηγορίες και να δείχνουν με το δάχτυλο τους ενόχους. Ο απολογισμός και ο σχεδιασμός θα γίνουν στο Δημ. Συμβούλιο. Ο κ. Γκιώνης τόνισε ότι δεν είναι καιρός για αψιμαχίες αλλά χρειάζεται δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Επικρατεί η άποψη ότι “δουλειά, δουλειά, δουλειά” έλεγε ο Β.Ι. Λένιν. Και μιας και αναφερθήκαμε στον μεγάλο ηγέτη της ΕΣΣΔ, να πούμε ότι με πολιτικό όρκο επέλεξε να ορκιστεί ο αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρ. Ασημακόπουλος.

Ο υποστηριζόμενος από τον Σύριζα (έστω και εν μέρει) αρχηγός του συνδυασμού  “Πρωτοβουλία Πολιτών”  κ. Δ. Στάμου σε αντίθεση με την κα Δούρου ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο.

Επιστρέψτε σε λίγο στο loutrakitv.gr για να δείτε  το video με την τελετή ορκωμοσίας  της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και για περισσότερες λεπτομέρειες. Αφήστε το δικό σας σχόλιο με όσα παρατηρήσατε.

Ακολουθούν οι λόγοι των Δημάρχων:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YLEhiU6sIso]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5NJAZOSVW9c]

Πηγή: loutrakitv.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

17 thoughts on “[Video, σχολιασμός] Ορκωμοσία Γ. Γκιώνη και της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

  1. Γι’ αυτό βρε μανάρι ψηφίσαμε Γιώργο για να σε δει κι εσένα το σπίτι σου που σε έχασε τρεισήμισι χρόνια. Καλές διακοπές κι αν σε ξαναδούμε τρύπα μας την μύτη!

  2. Γιατί ήταν τόσος πολύς ο κόσμος Σιγά την πρεμιέρα! Ούτε η μετροπόλιταν όπερα του ΑΝΤ1 τέτοια προσέλευση! Παρκαδόροι και κακό στο πάρκινγκ. Είδαμε το σόου της χρονιάς, τώρα τα κεφάλια μέσα.

  3. Στα λόγια όλοι είστε πρώτοι. Τώρα να δούμε τι έργα θα κάνετε. Πως θα το αξιοποιήσετε το σπα και το κολυμβητήριο; Εννοείτε ότι θα το ξεπουλήσετε σε κάποιον παλιόφιλο;

  4. Η προσωποποίηση της διαπλοκής της πολιτικής με το χρήμα. Αλλά τι να πεις; Προσκυνήστε το είδωλο!

  5. ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ!

  6. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Δήμαρχε ευτυχώς που το ξέρετε καλά αυτό και είστε πανέτοιμοι να πάτε τον δήμο ψηλά εκεί που έπρεπε να είναι σήμερα. Καλή δύναμη.

  7. Τα σαρδαμάκια δεν τα απόφυγε ένεκα το άγχος. Άντε πέντε χρονάκια έχει μπροστά του για πρόβα!

  8. Ένας κι ένας όλοι εκτός απ’ τους παλιούς. Η μια κυρία με τις καμέλιες δεν άντεχε την ζέστη και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει αέρα με τη βεντάλια. Αν είστε τόσο ευαίσθητη κυρία μου καθίστε στο σπίτι σας με το ερκοντίσιον. Ο άλλος λες και πάει για μπάλα με κοντό παντελονάκι και σπορ αμφίεση τύπου Μπιρμπίλη βρε που πας;!

  9. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΝΕ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ! Υστερογραφο: Ελπίζω να μην το κόψετε στα σχόλια και να το περάσετε αυτό το σχόλιο εσείς ζητήσατε να γράψουμε τη γνώμη μας και το κάνουμε κι εσείς πρέπει να την αφήσετε να ακουστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *