20/04/2024

Ομιλία Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη στο Cafe Central στο Λουτράκι [Video]

0

Απόψε στο φιλόξενο όπως πάντα καφέ Central στο κεντρο του Λουτρακίου η υποψήφια Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία καΜαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη έδωσε ραντεβού για μία ακόμα συνάντηση με τον κόσμο που την εμπιστεύεται και τη γνωρίζει καθώς και με εκείνους που θέλουν να μάθουν για το έργο της και για το όραμά της.

Το πρώτο στίγμα δόθηκε εξαρχής όταν  η πρώτη παρουσία στο μικρόφωνο – βήμα δεν ήταν η ίδια αλλά η Δημοτική Σύμβουλος και Αρχηγός Συνδυασμού κα Μαρία Πρωτοπαππά που προλόγισε την κα Σούκουλη. Η πρώτη φράση που μας ήρθε στο μυαλό ήταν: «γυναικεία υπόθεση». Η τελευταία μετά τον λόγο της κας Σούκουλη  ήταν επίσης αυτή η ίδια φράση, όταν στο μικρόφωνο είδαμε την γνωστή και αγαπητή ιατρό – γυναικολόγο κα Ελένη Στάμου να δηλώνει τη στήριξή της και να την τεκμηριώνει ακριβώς με το επιχείρημα της γυναικείας υπόστασης της υποψήφιας Βουλευτού δηλώνοντας: ψηφίζω Μαριλένα Σούκουλη επειδή  είναι σύζυγος, γυναίκα και επαγγελματίας.
Ας περάσουμε όμως στην ομιλία της κας Σούκουλη για να πούμε με δυο λόγια ότι ήταν εξαιρετικά προσιτή, λακωνική και χωρίς κουραστικές λεπτομέρειες. Φαινόταν ότι βρισκόταν ανάμεσα σε φίλους που την ήξεραν καλά, εξάλλου όπως ανέφερε δεν έχασε την επαφή με τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της απευθύνθηκε με αμεσότητα σε φίλους της που ήταν εκεί και αναγνώρισε τη συνεισφορά τους. Αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ότι διετέλεσε Σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και πέρασε σε  θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Τέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να αντισταθούν στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος  δεν έχει αντίκρισμα.
Ας δούμε όμως καλύτερα το βίντεο:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *