25/04/2024

Καρναβάλι Λουτρακίου 2016: Ολόκληρη η παρέλαση αρμάτων [Video]

17

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

17 thoughts on “Καρναβάλι Λουτρακίου 2016: Ολόκληρη η παρέλαση αρμάτων [Video]

  1. ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ !

  2. Ο πολιτικός γάμος πολύ γέλοιο συνχαρητήρια παιδιά για την ιδέα σας!!!

  3. Θέλω να σας στείλω κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Βενιζέλου που έγινε ένα πανηγύρι με τους πλανόδιους που στήθηκαν από δω κι από κει. Πως μπορώ να επισυνάψω στο σχόλιο φωτογραφίες;

  4. ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΟΛΈΣ ΠΟΥ ΝΟΊΚΙΑΖΕ ΤΟ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΟ ΠΟΙΟ΄Σ ΤΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΔΙΚΑΣΊΑ. ΠΌΣΕΣ ΣΤΟΛΈΣ ΝΟΙΚΙΆΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΆΞΑΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΎΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ;

  5. τρία άρματα του Μπούντα τουχρόνου να το βγάλετε καρναβάλι Μπούντα αντί για καρναβάλι λουτρακίου πόσα πλήρωσε για τόση διαφήμιση το μονωπολιακό κλαμπάκι;

  6. Γρίφος: ποιος πήρε ενάμισι χιλιάρικο κάτω απ’ το τραπέζι για να διαφημίσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις;

  7. Καταπληκτικά όλα! Μπράβο Δήμαρχε που ήσουν μέσα στον κόσμο και χόρευες με τους καρναβαλιστές! Έτσι πρέπει να είναι ο Δήμαρχος μέρος της γιορτής. Μπράβο και στον Αντιδήμαρχο που ήταν εκεί!

  8. Τα πιο όμορφα κορίτσια παρέλασαν στο Λουτράκι! Πάτρα σκάσε απ’ τη ζήλια σου! Θεες τούμπανα!

  9. Είδατε χειραψία ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές που είχε ο Λογοθέτης; Αειθαλές φυτό δεν θα χαθεί ποτέ και πουθενά γεννημένος αυλικός δίπλα σε κάθε δήμαρχο.

  10. Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά το Budha είχε όμορφες παρουσίες και κέφι! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανε. Γιατί πάντα να βγάζετε χολή όλοι εσείς που τα ξέρετε όλα για όλους; Πρέπει να μάθουμε να λέμε και κάτι καλό Anonymous 14/03/2016 22:52.

  11. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ! ΕΙΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ? ΚΕΦΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

  12. Πάει χάθηκε η αισθητική ο άνθρωπος στην λεκάνη δεν είναι σάτιρα είναι κατάντια μα να κάθεται να κάνει την ανάγκη του; Κρίμα τα παιδιά που παρέλασαν με αυτό το άρμα.

  13. ανώνυμος ν 6 γιατί μένεις ανώνυμος? ? εγώ επώνυμα έβγαλα τα άρματα στο καρναβάλι μέχρι πότε θα είστε πίσω απόια ανωνυμία? ?? γιατί επιτέλους δεν βγαίνετε και εσείς να κάνετε κάτι για αυτή την πόλη! !! αλλά κάθεστε και σχολιάζετε χωρίς να έχετε προσφέρει ποτέ τίποτα? ?? θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και να μου πεις γιατί εσύ δεν έκανες κάτι για αυτό το καρναβάλι! !!

  14. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε φωτογραφίες σε σχόλιο, μπορείτε όμως να μας στείλετε τις φωτογραφίες στο email info@loutrakitv.gr.

  15. Προς ανώνυμο 22:52(14-3-2016)φιλέ μου καλέ που ή χολή μάλλον είναι ή σπεσιαλιτέ σου να σου πω εγώ επώνυμα ότι εάν ακολουθούσαν και άλλοι σαν τον επιχειρηματία του club budha το παράδειγμα τους,αυτήν την στιγμή το καρναβάλι μας θα ήταν αντάξιο της Πάτρας!παντός του χρόνου εάν θέλεις να σου δώσουμε το τίτλο…του βασιλιά καρνάβαλου!!!Υ.γ.Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και μπράβο στον δήμαρχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *