27/04/2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου vs Π. Βαρελάς Video. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ως οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο από το 2005 μέχρι το 2010 έχει πάρει 170.000 ευρώ και οφείλει για το νερό 3.904,82 ευρώ. Ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στηρίζουν τον Ολυμπιακό και ποιος λέει το λογικό.

3

Ολυμπιακός Λουτρακίου vs Π. Βαρελάς Video. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έχει πάρει 170.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο από το 2005 μέχρι το 2010 και οφείλει για το νερό 3.904,82 ευρώ. Ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στηρίζουν τον Ολυμπιακό και ποιος λέει το λογικό.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΤο γεγονός ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου δεν υπάρχει νερό έχει γίνει αιτία να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον αρμόδιο Δημοτικό Σύμβουλο Π. Βαρελά και τους διοικούντες του Ολυμπιακού Λουτρακίου που έχουν στο πλευρό τους τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Γκιώνη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Σ. Πέρρα και Σπ. Ράττη, αν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις τους πάνω στο θέμα.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η μία πλευρά προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη λέγοντας ότι το νερό είναι απαραίτητο στο γήπεδο και ότι δε φταίνε τα παιδιά που αθλούνται που μπορεί να πάθουν κάτι, να χρειαστούν νερό κτλ κτλ…. Επίσης το άλλο δυνατό χαρτί είναι ότι το γήπεδο αυτό δεν είναι της ομάδας που αθλείται αποκλειστικά, αλλά εκεί αθλούνται και άλλοι αθλητές, οι οποίοι αφενός δε φταίνε σε τίποτα και αφετέρου για τον παραπάνω λόγο τα χρέη για το νερό δεν είναι μόνο του Ολυμπιακού Λουτρακίου .

Η άλλη πλευρά, του Π. Βαρελά λέει το απολύτως λογικό ότι αφού χρωστάνε για το νερό να το πληρώσουν και δεν είναι δυνατόν άλλοι να πληρώνουν και άλλοι να απαιτούν εκβιαστικά ειδική μεταχείριση. Ως επιχείρημα πάνω σε αυτό ο κ Βαρελάς παρέθεσε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τα ποσά που έχει λάβει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έχει πάρει  οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο 170.000 ευρώ από το 2005 μέχρι το 2010 και οφείλει  για το νερό 3.904,82 ευρώ, συνεπώς θα μπορούσε η ομάδα πολύ εύκολα να τακτοποιήσει την οφειλή και να κλείσει το θέμα. Μη θεωρηθεί ότι ο κ Βαρελάς εχθρεύεται την ομάδα απλώς δε θέλει να υπάρχουν 2 μέτρα 2 σταθμά  στην πληρωμή των οφειλών.

Δείτε τα video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=8Kt76i7TuDI]

[youtube=http://youtu.be/kQqhi6OVKns]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Ολυμπιακός Λουτρακίου vs Π. Βαρελάς Video. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ως οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο από το 2005 μέχρι το 2010 έχει πάρει 170.000 ευρώ και οφείλει για το νερό 3.904,82 ευρώ. Ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στηρίζουν τον Ολυμπιακό και ποιος λέει το λογικό.

  1. Να πληρώσουν ρε, εμείς τι είμαστε μαλάκες που πληρώνουμε?

  2. Ο Ολυμπιακος Λουτρακίου ειναι ένας θεσμός με μεγάλη ιστορία. Τι γυφτιές είναι αυτές; Αλλού κι αλλού τα χαρίσατε τα χρέη, εδώ σας έπιασε ο πόνος. Ντροπή ! Ο αθλητισμός σώνει τα παιδιά μας από ναρκωτικά και άλλα κακά και εσείς ψάνετε αφορμή κύριε Βαρελά να κάνετε επίδειξη εξουσίας. Ντροπή !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *