06/05/2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Πανσολυγειακός 2-1 – Την Τετάρτη 24 10 2012 ο αγώνας κυπέλλου

0

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Πανσολυγειακός 2-1 – Την Τετάρτη 24 10 2012 ο αγώνας κυπέλλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός Λουτρακίου

Την Τετάρτη μεγάλος αγώνας τοπικού κυπέλλου. Η αναμέτρηση στο γήπεδο Ισθμίας στις 15:30 αναμένεται να έχει ιδιαίτερο  ενδιαφέρον 

Την 3η συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, αυτή τη φορά με 2-1 επί του Πανσολυγειακού, που εμφανίστηκε αρκετά δυνατός στην πρώτη του Τάσου Πέρρα στον πάγκο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Παντελή Κολλιάκου, ενώ είχαν και κάποιες ακόμα καλές στιγμές για να φτάσουν και σε ένα ακόμα τέρμα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια, κάτι που κατάφεραν τελικά στο 70’ με τον Μπάρτζη.

Από εκεί και πέρα, το ματς πήρε και πάλι μια «άγρια» ομορφιά, με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου να είναι τελικά αυτός που «γέλασε» τελευταίος.

Στο 80’ μετά από πάσα του Κολλιάκου, ο Κολλυρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάσση, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης, υπάρχει φάουλ υπέρ τους.

Πάντως και οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον κ. Ψυχογιό, καθώς θεωρούν ότι τους «φόρτωσε» με κάρτες και τους έβαζε συνεχώς μέσα στην περιοχή τους.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης, Φραγκάκης (79’ Μαυρέλης), Λέκκας, Μαστρογιάννης, Βαραβέρης, Κορδαλής, Παπαδημητρίου (70’ Κολλυρόπουλος), Αυγέρης, Κριαράς, Μπεκιάι (46’ Κατσιάπης), Κολλιάκος

 

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Βάσσης, Ζέφι, Τζάνι, Γκεζερλής, Καραμαλέγκος, Καρβούνης, Τσίγκος Μ. (80’ Μπόρσης), Μπάρτζης, Μουρατίδης, Τσίγκος Σ., Σταθογιαννόπουλος

Πηγή: apopsi24.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *