Ολιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

0

olimpia odosΟλιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

μεταξύ Κόμβων Ακράτας-Καλαβρύτων & Σελιανιτίκων-Ρίου της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

για την εκτέλεση εργασιών Κατασκευής

 

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών την Πέμπτη 18.06.2015 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών:

 

–       το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ των Κόμβων Ακράτας (Χ.Θ.148,2) και Καλαβρύτων (Χ.Θ.159,2), καθώς και μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ.182,7) και Ρίου (Χ.Θ.206,3).

 

–       το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των ΧΘ196 και ΧΘ192 της Ν.Ε.Ο. μέσω προσωρινών κλάδων σύνδεσης με την Π.Ε.Ο.

 

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν αντίστοιχα εργασίες μετατόπισης τμήματος υφιστάμενης ρύθμισης μεταξύ ΧΘ 145,400 και ΧΘ 152,850 στο νέο κατασκευασμένο βόρειο (δεξιό) κλάδο του αυτοκινητοδρόμου, καθώς και εργασίες εκσκαφής υψηλού ορύγματος περί τη ΧΘ195,5 από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (αντίστοιχα J&Pκαι ΑΚΤΩΡ, μέλη της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

 

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *