19/04/2024

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη γραμματέα και τα έγγραφα στον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου

13

και η διαστρέβλωση της αλήθειας από ορισμένα ΜΜΕ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πως γίνεται ένα άρθρο σε ορισμένα τοπικά ΜΜΕ;
Ένας κύριος πλησιάζει έναν αρθρογράφο λέει αυτά που κατάλαβε από όσα έχει ακούσει και συμπληρώνει από μόνος του αυτά που δεν κατάλαβε. Παίρνει ο αρθρογράφος την υποτιθέμενη είδηση προσδοκώντας τεράστια απήχηση αν γράψει την υποτιθέμενη είδηση με στόμφο και υπερβολή, επιπλέον θα κερδίσει την εκτίμηση του κυρίου που του έδωσε την είδηση. Αυτό που δεν σκέφτεται προφανώς είναι ότι όταν μιλάμε για μια μικρή κοινωνία πρέπει να ζυγίζουμε 100 φορές τι γράφουμε ειδικά όταν αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε πρόσωπα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χθες στο blog streetlife κυκλοφόρησε η είδηση που έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου πήρε τα έγγραφα του Συλλόγου και σηκώθηκε και έφυγε. Παραθέτουμε το κείμενο:

“Ο άλλοτε κραταιός Εμπορικός σύλλογος Λουτρακίου,βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες και προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Street Life,η γραμματέας που είχε προσλάβει ο σύλλογος, θυμωμένη σηκώθηκε και έφυγε απο τα γραφεία παίρνοντας όμως μαζί της και όλα τα αρχεία του συλλόγου και φυσικά τις καταστάσεις των μελών…!
Δυστυχώς ο σύλλογος που ήταν πάντα δυναμικός φορέας της περιοχής έχει πλέον σοβαρά προβλήματα και το μέλλον του είναι εντελώς αβέβαιο..!
Η πρόσφατη προσπάθεια γενικής συνέλευσης απέτυχε γιατί ελάχιστοι έμποροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και ουδείς γνωρίζει τι θα επακολουθήσει.
Ενα είναι σίγουρο ότι δεν πρέπει ο Εμπορικός σύλλογος Λουτρακίου να οδηγηθεί σε διάλυση και πρέπει όλοι να αναλάβουν ευθύνες και να γίνει ότι είναι νόμιμο και πρέπει…!”

Πάμε να δούμε τα λάθος σημεία.

Η κυρία δεν έφυγε θυμωμένη, η συνεργασία λύθηκε ομαλά και μάλιστα με δική της παραίτηση όχι απόλυση.

Η κυρία δεν πήρε μαζί της έγγραφα επειδή δεν υπήρχαν έγγραφα, ό,τι έγγραφο υπήρχε το είχε η αιρετή γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και ποτέ μα ποτέ δεν βρέθηκαν έγγραφα στα χέρια της προσληφθείσας γραμματέως. Επιπλέον ό,τι αρχεία υπήρχαν και ήταν απλώς τα ονόματα και τα στοιχεία των μελών, ύστερα από συνεργασία με το ΔΣ του Συλλόγου η γραμματέας τα αρχειοθέτησε σε ψηφιακή βάση δεδομένων παραδίδοντας το ψηφιακό αρχείο στο ΔΣ, επιπλέον τα τηλέφωνα για επικοινωνία με τα μέλη και για ενημέρωση μέσω sms είναι περασμένα στο email του Εμπορικού Συλλόγου για άμεσο συγχρονισμό και άμεση αναζήτηση από υπολογιστή ή smartphone όποτε το χρειαστεί το Προεδρείο που γνωρίζει τον κωδικό του email.

Ποτέ δεν αναφέρθηκε δημοσίως και μάλλον ήρθε η ώρα να ειπωθεί ότι τόσο το site του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου (esloutraki.gr) όσο το facebook, το twitter, η καταγραφή και η ψηφιακή αρχειοθέτηση των μελών έγιναν από την προσληφθείσα γραμματέα. Αυτά δεν ειπώθηκαν ποτέ από την ίδια λόγω σεμνότητας, ας ακουστεί όμως τώρα για να μην καλλιεργείται η αίσθηση ότι ήρθε, επωφελήθηκε και με αχαριστία έφυγε. Εσείς που πονάτε τον Σύλλογο θα έπρεπε τώρα να χαρείτε που χωρίς να επιβαρυνθεί ο Σύλλογος ούτε με ένα ευρώ απέκτησε όλα τα παραπάνω. Ίσως αυτό να αποδεικνύει ότι η γραμματέας προσπάθησε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο και θα συνέχιζε με χαρά να κάνει περισσότερα αν οι συνθήκες δεν οδηγούσαν στη λύση της συνεργασίας. Επίσης αυτό αποδεικνύει ότι το Προεδρείο έπραξε πολύ σωστά που μέσα στην κρίση βρήκε έναν τρόπο να αποκτήσει τα παραπάνω μπαίνοντας στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας ευθυγραμμίζοντας την εικόνα του με την εικόνα των άλλων Εμπορικών Συλλόγων χωρίς να δαπανήσει χρήματα. Ο λόγος που λύθηκε η συνεργασία είχε να κάνει καθαρά με εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου που ας τα αναφέρουν οι πιο αρμόδιοι.

Γεγονός εξάλλου που αποδεικνύει ότι η γραμματέας έλυσε απολύτως φιλικά τη συνεργασία της είναι ότι και μετά το πέρας της συνεργασίας όταν της ζητήθηκε να ανεβάσει στο site και το facebook του Εμπορικού Συλλόγου μια ανακοίνωση ανταποκρίθηκε με προθυμία.

Συνεχίζοντας την ιστορία για την αρθρογραφία σε ορισμένα τοπικά ΜΜΕ.

Το άρθρο του streetlife έδωσε αφορμή να το αναπαράγει και το Loutrakiblog εμπλουτίζοντάς το με καυστικές κατηγορίες και με την απειλή – υπόσχεση να διερευνήσει το θέμα για “να βγάλει άπλυτα στη φόρα ή μπορεί και λαβράκι!” Η δίψα για αίμα προφανής.

Και εδώ έρχεται να αναρωτηθεί κανείς πόσο ηθικό είναι να εκθέτεις έτσι κάποιον; (Ακόμα κι αν εκτίθεσαι ταυτόχρονα μ’ αυτά που γράφεις). Να κατηγορείς ρίχνοντας λάσπη βάζοντας στο τέλος ένα ερωτηματικό. Να αποκαλείς τον άλλο κλέφτη χωρίς να έχεις την παραμικρή πληροφόρηση απλά επειδή κάτι ψυχανεμίστηκες ή σου το ψιθύρισε κάποιος που συνηθίζει να ψιθυρίζει από δω κι απο κει σε διάφορα θέματα; Βρίζεις όσο βρίζεις δίνεις το πάτημα για αρνητικά σχόλια του κάθε πικραμένου που θέλει να βγάλει τα απωθημένα του, λες όμως και το ανεπανάληπτο ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Αν δεν αληθεύουν όμως; Που ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ έχεις πάρει έναν άνθρωπο που έχει μια συγκεκριμένη θέση στην κοινωνία και του έχεις κουρελιάσει την αξιοπρέπεια αφήνεις να πλανάται μια απορία γύρω από το άτομό του και να μπορεί να λέει ο καθένας “ααα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” και άντε μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου μας και το άρθρο του  Loutrakiblog (που αρχικά λεγόταν Πρωτοφανές! Εξαφανίστηκαν επίσημα έγγραφα του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου – Ποιος τα πήρε κι έφυγε;) αργότερα άλλαξε τίτλο και έγινε “Εξαφανίστηκαν επίσημα έγγραφα του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου;” Ένα ερωτηματικό στον τίτλο για να αμβλύνει την ευθύνη για την κατηγορία ανάμεσα σε θαυμαστικά για έμφαση.

Ως επισφράγιση των γραφομένων μας μπορείτε να θεωρήσετε την επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων από το ίδιο το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου. Αυτή η διάψευση αποδόθηκε από τα παραπάνω ΜΜΕ με πολύ λιγότερη έμφαση, τσαλακώνοντας το ατόπημα και χωρίς την παραμικρή συγνώμη για το δημοσίευμα που προηγήθηκε.

Ακολουθεί η διάψευση:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου διαψεύδει τα ανυπόστατα δημοσιεύματα

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικά ιστολόγια,καταγγελίες που αφορούν κλοπή εγγράφων από την προσληφθείσα γραμματέα της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου.
ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ρητά και κατηγορηματικά τα αήθη και ανυπόστατα δημοσιεύματα και επιφυλλασόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια από μέρους της Ένωσης.
Όσον αφορά την “ανησυχία” κάποιων ανώνυμων για το μέλλον της Ένωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο τους διαβεβαιώνει ότι λειτουργεί ΠΑΝΤΑ μέσα στο πλαίσιο εκείνο που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Ένωσης.”

Τι έγραψε το loutrakiblog ; ! !! ; !! :!!!
Πράγματα και… θάματα στον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρώην γραμματέας του, προτού αποχωρήσει φρόντισε να πάρει μαζί της διάφορα έγγραφα. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ αλλά και το σχόλιο του loutrakiblog…
Ο άλλοτε κραταιός Εμπορικός σύλλογος Λουτρακίου,βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες και προβλήματα.Σύμφωνα με πληροφορίες του Street Life,η γραμματέας που είχε προσλάβει ο σύλλογος,…..
θυμωμένη σηκώθηκε και έφυγε απο τα γραφεία παίρνοντας όμως μαζί της και όλα τα αρχεία του συλλόγου και φυσικά τις καταστάσεις των μελών…!Δυστυχώς ο σύλλογος που ήταν πάντα δυναμικός φορέας της περιοχής έχει πλέον σοβαρά προβλήματα και το μέλλον του είναι εντελώς αβέβαιο..!Η πρόσφατη προσπάθεια γενικής συνέλευσης απέτυχε γιατί ελάχιστοι έμποροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και ουδείς γνωρίζει τι θα επακολουθήσει.Ενα είναι σίγουρο ότι δεν πρέπει ο Εμπορικός σύλλογος Λουτρακίου να οδηγηθεί σε διάλυση και πρέπει όλοι να αναλάβουν ευθύνες και να γίνει ότι είναι νόμιμο και πρέπει…!

Σχόλιο Loutrakiblog.gr : Εάν αληθεύουν όλα αυτά, γεννιούνται εύλογα ερωτήματα !!
Ποια είναι αυτή η κυρία (γραμματέας) που έχει πλέον στην κατοχή της έγγραφα δημόσιου φορέα;
Θεωρείται κλοπή;
Πότε δούλευε στα γραφεία του Συλλόγου και υπό ποίες συνθήκες;
Γιατί δεν την μηνύει ο Σύλλογος (ίσως να βγούν άπλυτα στη φόρα ή μπορεί και λαυράκι)
Εμείς θα διερευνήσουμε το θέμα και να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε! ……
Πηγή: Loutrakitv.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη γραμματέα και τα έγγραφα στον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου

  1. Ο Εμπορικός σύλλογος του Λουτρακίου ήταν δυνατός και τον υπολόγιζαν όλοι από τον πιο μικρό μέχρι τα υπουργεία όταν ήταν πρόεδρος ο Γιώργος ο Μαρίνης. Απο κει κι έπειτα ξεκίνησε μια κατρακύλα. Βάλτε πρόεδρο τον Μαρίνη να δείτε άσπρη μέρα

  2. Ο Εμπορικός Σύλλογος σήμερα δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Πρέπει να μαζευτούν όλα τα μέλη για να γίνουν κανονικές εκλογές. Πρέπει να βγει νέος δραστήριος πρόεδρος που θέλει να πάει το Λουτράκι μπροστά. Πρέπει να είναι ενεργός, νέος να έχει όρεξη για δουλειά και να προσπαθήσει να αναστήσει την αγορά του Λουτρακίου. Ο Σύλλογος όπως είναι σήμερα υπάρχει μόνο στα χαρτιά δεν διεκδικεί τίποτα και δεν κάνει τίποτα μόνο καμιά γιορτούλα. Όσο είναι καιρός πρέπει να οργανωθούμε όλοι έστω στο και πέντε να δούμε τι μπορεί να γίνει πριν κλείσουν κι άλλα μαγαζιά.

  3. Γιατί η άλλη η τσούπρα πως ήταν χωρίς μαγαζί; Βρε βάλτε τον Μαρίνη να δείτε άσπρη μέρα σας λέω

  4. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ

  5. υπάρχει ιδιαίτερος λογος που δεν υπάρχει “read more” σε κάποια απο τα άρθρα?

  6. Πολυς λόγος γίνεται για τη “γραμματέα”. Την ξέρουμε? είναι γνωστή? Υπάρχει ιδιαίτερος λογος που αφιερώνεται τόσο “μελάνι” στα διαδικτυακά μέσα και αφιερώνετε τόσο εκτεταμένο άρθρο προς υπεράσπισή της? Υπάρχει κάποιο “σκανδαλάκι” ή είναι άλλη μια κυρία που προσπάθησε να ενισχύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό με ένα “εξτραδάκι” καθόλα νόμιμο, άρα δε θα υπήρχε λογος να παρει τόση έκταση το θέμα?

  7. ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ? ΕΧΕΙ ΣΑΙΤ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

  8. Μερικά μπλοκ μάλλον μπερδεύονται και νομίζουν ότι είναι δικαστές πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους

  9. Εσύ που τα λες τόσο ωραία για πες ποιος είναι αυτός ο νέος, δραστήριος κτλ. που μπορεί να αναλάβει και αν τον βρεις ποτέ ρώτα τον αν θέλει να μπλέξει

  10. Ο Μαρίνης έκλεισε την επιχείρησή του γι’ αυτό δεν μπορεί να είναι όχι πρόεδρος αλλά ούτε μέλος στον εμπορικό σύλλογο

  11. Ο γιώργος ο δέδες είναι καλό παιδί αλλά πολύ φιλόδοξο άσε που θα κάνει στον σύλλογο αυτό που έκανε ο βασίλης ο νανόπουλος στο επιμελητήριο. Δεν θέλουμε πρόεδρο κάποιον που ψάχνει καρέκλα για να γίνει αύριο δήμαρχος.

  12. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

  13. Ρε ανωνυμε 16.15 πλακα μας κανεις…?αντι να προτρεπουμε νεους ανθρωπους τους αποθαρρυνουμε… ελεος πια! Κοιταξτε να τον πεισετε γιατι ειναι απο αυτους που μπορει να μαζεψει και αλλους 5-6 σοβαρους επαγγελματιες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *