07/05/2024

Οι πιστοι συμπαραστατες του Δημου καραδοκουν

0

Σχόλιο www.tv-tv.tk:
Το ακόλουθο δελτίο τύπου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία σ’ αυτή τη Δημοτική Αρχή. Επιβεβαιώνει επίσης ότι και οι αφανείς συνεργάτες οι οποίοι δεν έχουν τίτλο, συμπαραστέκονται άμεσα στο έργο του Δήμου. Κυκλοφορούν λόγω επαγγέλματος, βλέπουν σπίτια και όχι μόνο, παρατηρούν και αναφέρουν. Να προσέχουν λοιπόν όσοι σκοπεύουν να παρανομήσουν εις βάρος του Δήμου, οι πιστοί συμπαραστάτες καραδοκούν !!!

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011, διαπιστώθηκε από τις Δημοτικές αρχές ότι στην περιοχή Αλμύρα των Αγίων Θεοδώρων πριν από τα διυλιστήρια και πάνω από την Εθνική οδό σε παρακείμενο αγρό υπήρξε εναπόθεση βιομηχανικών αποβλήτων από αγνώστους.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ενημέρωσε το Α.Τ. Αγ. Θεοδώρων, τον Αντιπεριφερειάρχη Γ.Δέδε, τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και το τμήμα περιβάλλοντος της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας το οποίο διενήργησε επιτόπιο έλεγχο. Ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Δ. Δέδες θα υποβάλλει σήμερα μήνυση κατ’ αγνώστων.

Η υπόθεση ερευνάται εργαστηριακά από τις Δημοτικές αρχές ενώ έχουν επιληφθεί του θέματος οι αστυνομικές και περιφερειακές αρχές.


Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *