20/05/2024

Οι παλαίμαχοι Ισθμίων βράβευσαν τον Α.Ο. Λουτράκι [photos]

4

Οι παλαίμαχοι Ισθμίων βράβευσαν τον Α.Ο. Λουτράκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΜια αξιέπαινη και άκρως τιμητική βράβευση

Η ομάδα μας έγινε χθες αποδέκτης μιας σπάνιας, ξεχωριστής και απόλυτα ποδοσφαιρικής τιμητικής διάκρισης.

Σε μια λιτή τελετή, λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Παλαιμάχων του Παναιγιάλειου στο γήπεδο των Ισθμίων, η υπερδραστήρια ομάδα των Παλαιμάχων Ισθμίων τίμησε την ομάδα μας ( Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Πέρρας, παλιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας του Ισθμιακού, απένειμε την σχετική πλακέτα στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Καναβό επισημαίνοντας ότι «βραβεύουμε το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι για την άνοδο στη Γ Εθνική και το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει φέτος το Δήμο μας αλλά και τον Νομό μας σε εθνική κατηγορία. Επιβραβεύουμε, επίσης, τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, η οποία οδήγησε σε αυτή την επιτυχία και θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες.»

Ο κ. Βενετσάνος, προπονητής της ομάδας των Παλαιμάχων Ισθμίων απένειμε την τιμητική πλακέτα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας (κ.κ Μεσολόγγη, Καραμανώφ, Σπανίδη και κα. Δημητρακοπούλου). Ο κ. Βενετσάνος αναφέρθηκε στον κ. Μεσολόγγη λέγοντας: «έχω συνεργαστεί παλαιότερα με τον κ. Μεσολόγγη. Πρόκειται για ένα σοβαρό, ήρεμο και άξιο προπονητή και ο Α.Ο Λουτράκι αλλά και η περιοχή μας είναι τυχερή που βρίσκεται εδώ. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος».

Ο κ. Βενετσάνος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της ομάδας Παλαιμάχων Ισθμίων: “Δεν κάνουμε αυτή την προσπάθεια μόνο για να παίζουμε φιλικούς αγώνες. Θέλουμε παράλληλα να επιβραβεύουμε τις καλές προσπάθειες των ομάδων και ανθρώπους για την προσφορά τους στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο». Απόντος του κ. Μεσολόγγη, την σχετική πλακέτα παρέλαβε ο γραμματέας κ. Δημήτρης Γέρου.

Ένας παλιός ποδοσφαιστής με μακροχρόνια θητεία στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο (και στον Α.Ο Λουτράκι), ο αειθαλής κ. Γιώργος Σαρόγλου ανέλαβε τη βράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας απονέμοντας τη σχετική πλακέτα στον αρχηγό Δημήτρη Μαυρέλη.

Η ομάδα Παλαιμάχων Ισθμίων παρουσιάζει μια πολύ έντονη δραστηριότητα τη φετινή χρονιά και «οργώνει» την Ελλάδα δίνοντας συνεχώς φιλικούς αγώνες.

Παράλληλα με τη βράβευση της ομάδας μας, στη χθεσινή εκδήλωση βραβεύτηκε επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του Α.Ο Περαχώρας κ. Παναγιώτης Παππάς.

 

imageimage

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Οι παλαίμαχοι Ισθμίων βράβευσαν τον Α.Ο. Λουτράκι [photos]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *