03/05/2024

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των χρωμάτων

0

Explosion of colored powder, isolated on white background

Το πόσο δύναμη στερεί από το σώμα η απουσία χρώματος=μαύρο, μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος/η σου, αρκεί να αφαιρέσεις κάθε μαύρο ρούχο από την ενδυμασία σου για εικοσιμία μέρες. Στο τέλος της περιόδου αυτής, μπορείς να διαπιστώσεις το μέγεθος της αλλαγής και της ευεργεσίας του να φοράς χρώματα κι όχι να κρύβεσαι, πίσω από μια μαύρη τρύπα. Και για όσους και όσες επικαλείστε την οφθαλμαπάτη του κρύβω «όγκο με το μαύρο» κάποιοι στυλίστες λένε, ότι αυταπατάσθαι: Το μαύρο πάνω σου, φωνάζει από μακριά ότι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό του και ψάχνεις τρόπο να τον εξαφανίσεις, κάτι που δεν δημιουργεί ευχάριστες εντυπώσεις τριγύρω. Εκτός αυτού, το μαύρο αυξάνει επίσης την όρεξη για υδατάνθρακες (προϊόντα ζύμης, γλυκά), που είναι γνωστό ότι παχαίνουν, καθώς αυξάνουν την κατακράτηση νερού και λίπους.

Έλα λοιπόν, τόλμησέ το!

Το κόκκινο και μια βόλτα δυόμισι ωρών στον ήλιο, θα εξαφανίσει το συνάχι σου  χωρίς αντιβιοτικά, θα σε ζεστάνει όταν κρυώνεις, θα ανάψει τη διάθεσή σου για σεξ και θα σε στηρίξει όταν νιώθεις ψυχική εξάντληση.

Το μπλε θα κατεβάσει την πίεση σου και θα σε δροσίσει τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Το κίτρινο θα κρατήσει το μυαλό σου δραστήριο όταν μελετάς, ή δημιουργείς.

Το πράσινο θα ισορροπήσει την ενέργεια της καρδιάς σου και θα ξεκουράσει τις αισθήσεις σου.

Το πορτοκαλί θα σου ζεστάνει τη διάθεση και θα διώξει μακριά τις στενάχωρες σκέψεις σου.

Το βιολετί θα βελτιώσει τη διαίσθηση σου και θα σε κάνει να αισθανθείς όταν πενθείς την σημαντικότητα και το ατέρμονο της ζωής.

Το λευκό θα σε προφυλάξει από τις επιθέσεις των εντόμων και θα κάνει ευκολότερη την επικοινωνία σου με την Πηγή της Ζωής. Το πιο κατάλληλο χρώμα για να ντύσεις μια προσευχή.

Άρχισε σήμερα να πειραματίζεσαι και να απολαμβάνεις το θεραπευτικό άγγιγμα των χρωμάτων. Άλλωστε στη φύση, όλα έχουν χρώμα. Χρώμα λοιπόν. Χρώμα=ζωή!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *