03/05/2024

Οι δύο κατάρες της Αθηνάς Ωνάση: Η πρώην που αυτοκτόνησε και η απιστία στην οικογένειά της

0

Μνήμες από το τραγικό τέλος της πρώην συζύγου του

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον έβδομο όροφο, ξυπνούν οι φήμες για το διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση, καθώς στο σημείωμα που άφησε πίσω της καταριόταν τη «χρυσή κληρονόμο»! Στο μεταξύ, κάποιοι μιλούν και για «κατάρα» που στιγμάτισε την προσωπική ζωή ολόκληρης της οικογένειας του θρυλικού μεγιστάνα.

Η επιστολή αυτοκτονίας που ανατριχιάζει

Η Σιμπέλ Ντόρσα, με την οποία ο Αλβάρο απέκτησε μια κόρη, έδωσε τέλος στη ζωή της στις 26 Μαρτίου του 2011, πέφτοντας από το παράθυρο του διαμερίσματος στο οποίο έμενε με τον τότε σύντροφό της, τον παρουσιαστή Γκιλμπέρτο Σκάρπα, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, σε ηλικία 36 ετών.

image
(Ο Αλβάρο και η Σιμπέλ)

Αν και το τραγικό συμβάν αποδόθηκε στο ότι το μοντέλο δεν άντεξε το θάνατο του Σκάρπα, που αυτοπυροβολήθηκε λίγους μήνες πριν από το γάμο τους, στο ίδιο διαμέρισμα, το σημείωμα αυτοκτονίας περιείχε «καρφιά», τόσο για τον Αλβάρο, όσο και για την Αθηνά Ωνάση, η γνωριμία των οποίων έγινε όταν ο ιππέας και το μοντέλο ήταν στα δικαστήρια, για την επιμέλεια του παιδιού.

«Ντόντα, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι… Η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη!», έγραφε, μεταξύ άλλων, η Σιμπέλ, πριν πηδήξει στο κενό, ενώ, ζητώντας από το παιδί της να την συγχωρήσει, κατέληγε: «πονάω τώρα, όμως, ήμουν απόλυτα ευτυχής δίπλα στον Γκίλμπερτ, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την αλήθεια, που ποτέ του δεν είπε ψέματα, που δε φορούσε μάσκες και έτσι πήγε μέχρι το τέλος. Πήδηξε από το κτίριο από ντροπή».

image

(Η Αθηνά με τον Αλβάρο και την κόρη του)

Μετά την αυτοκτονία, ο Αλβάρο ανέλαβε να μεγαλώσει την Βίβιαν, την κόρη που απέκτησε με την 36χρονη, την οποία η Αθηνά αγκάλιασε και φρόντισε σαν δικό της παιδί. Μάλιστα, δεν ήταν οι λίγες οι φορές που πόζαραν μαζί, ως οικογένεια, με τον 43χρονο ιππέα να «ανεβάζει» στο Instagram φωτογραφίες, τις οποίες έχει πλέον σβήσει…

Η ταραχώδης προσωπική ζωή στο DNA των Ωνάσηδων

Στο μεταξύ, πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν το φημολογούμενο διαζύγιο της Αθηνάς και με μια άλλη «κατάρα», εκείνη των Ωνάσηδων. Όπως λένε, η απιστία, που φέρεται ως η αφορμή για το χωρισμό της κληρονόμου και του αθλητή, «σημάδεψε» ολόκληρη την οικογένειά της.

image
(Η Αθηνά με τους γονείς της και την οικογένεια που έκανε ο πατέρας της)

Συγκεκριμένα, η Αθηνά ήρθε στον κόσμο από τον τέταρτο γάμο της Χριστίνας Ωνάση, με τον Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος διαλύθηκε καθώς εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο από την Σουηδία, Μαριάν Γκάμπι Λαντχάγκε. Μάλιστα, η «χρυσή κληρονόμος» μεγάλωσε με την εν λόγω γυναίκα και τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον Ρουσέλ.

Και η μητέρα της Αθηνάς, όμως, δεν υπήρξε τόσο τυχερή στην προσωπική της ζωή. Εκτός από τον Γάλλο playboy, άλλοι τρεις άνδρες βρέθηκαν, αλλά δεν έμειναν για πάντα, στο πλευρό της Χριστίνας: το 1971 χώρισε μετά από λίγους μήνες με τον Μ. Τζ. Μπόλκερ, σχεδόν δύο χρόνια κράτησε ο γάμος με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη, ενώ άδοξα έληξε και ο γάμος με τον Ρώσο ναυτιλιακό πράκτορα Σεργκέι Καούζοφ.

image
(Η Χριστίνα και ο Αριστοτέλης Ωνάση)

Η απιστία, όμως, συντρόφευσε και μυθιστορηματικό βίο του Αριστοτέλη Ωνάση: ομεγιστάνας απάτησε την πρώτη του σύζυγο, Τίνα Λιβανού, με την Μαρία Κάλλας,την οποία απάτησε με την Τζάκι Κένεντι, με την οποία παντρεύτηκε τελικά, αλλά… συνέχισε να συνευρίσκεται ερωτικά με τη διάσημη σοπράνο, στο Παρίσι

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *