20/04/2024

Οι άνθρωποι της showbiz που μπήκαν στη βουλή! Ποιοι δεν τα κατάφεραν;

0

Οι άνθρωποι της showbiz που μπήκαν στη βουλή! Ποιοι δεν τα κατάφεραν;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και πολλοί άλλοι από το χώρο της showbiz έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές αλλά δεν κατάφεραν όλοι να μπουν στη Βουλή. Κάποιο από αυτούς είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στις εκλογές του Μαΐου αλλά την Κυριακή η υποψηφιότητά της έγινε παρελθόν ενώ άλλοι κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους.

Μπήκαν στη Βουλή

Η Έλενα Κουντουρά που ήταν υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Λιάνα Κανέλλη με το ΚΚΕ, οι δημοσιογράφοι Αργύρης Ντινόπουλος και Άννα Καραμανλή με τη Νέα Δημοκρατία, ο συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Ψαριανός με την ΔΗΜΑΡ, ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με το ΚΚΕ, ο δημοσιογράφος Γιώργος βαρεμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο αθλητής Πύρρος Δήμας με το ΠΑΣΟΚ, η δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή με τη ΝΔ, η αθλήτρια Σοφία Σακοράφα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην αθλητής Κώστας Κουκοδήμος με τη ΝΔ, η πρώην ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου με το ΠΑΣΟΚ, ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης με την ΔΗΜΑΡ και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος επίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ,

Έμειναν εκτός

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και ο γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ που είχαν θέσει υποψηφιότητα με το ΛΑ.Ο.Σ έμειναν εκτός αφού το κόμμα δεν πήρε αρκετά μεγάλο ποσοστό ώστε να μπει στη Βουλή. Το ίδιο και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης παρόλο που είχε βγει την πρώτη φορά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκτός Βουλής έμεινε και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη με το ΠΑΣΟΚ καθώς και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης με τη ΝΔ. Χαμένοι και η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου με την ΔΗΜΑΡ, ο Γιάννης Μπέζος με την ΔΗΜΑΡ, ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος με το ΠΑΣΟΚ, ο μετεορολόγος Νίκος Καντερές με τη ΝΔ, ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος με το ΣΥΡΙΖΑ και η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου με τη ΝΔ.

Ειδική περίπτωση είναι αυτή της Εύας Καϊλή που η είσοδός της στη Βουλή εξαρτάται από το ποια εκλογική περιφέρεια θα επιλέξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή: .tlife.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *