27/04/2024

Οδηγός για summer ready εμφανίσεις με όλα τα νέα basics για το καλοκαίρι 2022

0

Τα fashion staples της γκαρνταρόμπας αποτελούν την βάση πάνω στην οποία χτίζουμε τις καθημερινές εμφανίσεις. Είναι τα ρούχα και αξεσουάρ στα οποία καταφεύγουμε όταν δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για styling και μια διαχρονική επένδυση.

Τα basics έχουν την ιδιότητα να μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά κομμάτια, δημιουργώντας fresh outfits για κάθε περίσταση. Τους καλοκαιρινούς μήνες το look μας είναι πιο ανάλαφρο, αποτελείται από λίγα μόνο hero pieces, οπότε αρκεί να έχουμε στην διάθεσή μας αυτά τα κομμάτια που θα δίνουν την λύση στο καθημερινό styling μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

 

Το tank dress

Το most wanted φόρεμα της SS22 είναι το tank dress, απλό και sleek, για να δημιουργεί μίνιμαλ looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζει με τις ψάθινες τσάντες και τα crab sandals του καλοκαιριού.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-1
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Το λινό πουκάμισο 

Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με ένα μόνο λινό πουκάμισο, στην παραλία και στην πόλη. Για beach ready εμφανίσεις, το δένουμε στην μέση και το συνδυάζουμε με λινό σορτς και slide sandals.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-2
©CARO DAUR/INSTAGRAM

Η wrap skirt

Η φούστα παρεό αγκαλιάζει το σώμα και μπορεί να φορεθεί στην παραλία, στα καλοκαιρινά πάρτυ, ακόμα και στο γραφείο, γι’ αυτό και θεωρείται summer essential.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-3
©DARJA BARANNIK/INSTAGRAM

Το tube top

Η επιστροφή των 90s και των 00s, επανέφερε στο προσκήνιο και το στράπλες tube top. Για να το προσαρμόσετε στο στυλ του στο τώρα, απλά φορέστε το με ένα ψηλόμεσο tailored παντελόνι.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-4
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Το λευκό παντελόνι 

Επενδύστε σε ένα λευκό παντελόνι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το φορέσετε και στην πόλη και τις διακοπές. Ο πιο easy to style συνδυασμός είναι με λευκό T-shirt.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-5
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Το σετ

Η πιο εύκολη απάντηση στο ερώτημα για το τι θα φορέσετε, βρίσκεται πάντα σε ένα σετ. Το καλοκαίρι 2022, επιλέξτε μίντι φούστα και τοπ, σε bold χρώμα.

Το λευκό φόρεμα

Τους καλοκαιρινούς μήνες αντικαταστήστε το little black dress, με ένα αέρινο λευκό φόρεμα, που θα γίνει το go to look σας.

7 summer ready συνδυασμοί με τα 7 basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-6
©CARO DAUR/INSTAGRAM
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *