“Ξένιος Ζευς”: Συνάντηση στο Sax για τις κατασκευές στη παραλία Λουτρακίου – Αποφάσεις και το μήνυμα στο μπλουζάκι του Προέδρου [Photos]

0

Σήμερα στο cafe Sax στην παραλία Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών του Συλλόγου “Ξένιος Ζευς” με μόνο στόχο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του γκρεμίσματος των παράνομων κατασκευών στην παραλία Λουτρακίου. Η τοποθέτηση του Προέδρου Γ. Οικονόμου ήταν φορτισμένη και σε ορισμένα σημεία οργισμένη, ήταν και εξαιρετικά αποφασιστική. Ο κ. Οικονόμου περιέγραψε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο “και πέντε” όπως είπε χαρακτηριστικά. Αποφασίστηκε να ανατεθεί η νομική εκπροσώπηση σε έναν εξαιρετικά γνωστό δικηγόρο του Λουτρακίου ενώ παράλληλα να γίνουν και κάποιες άλλες κινήσεις με ή χωρίς την υποστήριξη του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Οικονόμου περιέγραψε συγκεκριμένα τα σημεία στα οποία προτείνεται να βασιστούν ώστε να αποφευχθεί το άμεσο γκρέμισμα των κατασκευών, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφερόμενος τόσο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γ. Ρουμελιώτη όσο και στον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη (πάντα θεσμικά και όχι προσωπικά). Έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τον Δήμαρχο Δήμου Κορινθίων Αλ. Πνευματικό, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για ολιγωρία, αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει συγκληθεί ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για ένα τόσο σημαντικό θέμα ενώ συμπέρανε ότι δεν έχουν γίνει κινήσεις από πλευράς Δήμου παρά μόνο υποσχέσεις. Τέλος αναφέρθηκε σε μια κόντρα πολιτικού περιεχομένου που επηρεάζει κατά τη δική του εκτίμηση τη ροή των γεγονότων. Εδώ θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι όλες οι παρατάσεις μέχρι σήμερα βασίστηκαν σε καθαρά πολιτική υποστήριξη των Βουλευτών του Νομού μας, ύστερα από πιέσεις από πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Κλείνοντας ο κ. Οικονόμου κάλεσε τους παριστάμενους επαγγελματίες να συναντηθούν αύριο στις 10:00 το πρωί στο Δημαρχείο προκειμένου να διεκδικήσουν δυναμικά την κοινή πορεία του Δήμου και του Συλλόγου ώστε να ανατραπεί το γκρέμισμα ώσπου να ολοκληρωθεί η μελέτη. Πάνω σε αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου απαιτούνται τουλάχιστον 4 χρόνια για να γίνει η μελέτη και οι κατασκευές. Για ακόμα μία φορά ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι οι επισιτιστές θέλουν να γκρεμίσουν τις κατασκευές αλλά όταν θα είναι έτοιμη η μελέτη και όχι τώρα.

Αυτά σε γενικές γραμμές – περισσότερα δεν γράφουμε για να μη βλάψουμε την πορεία της διαδικασίας, υποσχεθήκαμε να μη δημοσιοποιήσουμε λεπτομέρειες του σχεδιασμού των κινήσεων του Συλλόγου μιας και το θέμα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.

Από τα παραλειπόμενα ήταν το συμβολικό μπλουζάκι με νόημα του Προέδρου Γ. Οικονόμου που το φωτογραφίσαμε για να το δείτε

Στιγμιότυπο 2016-01-12, 9.45.26 μ.μ.

Το απόλυτο αστείο, έτσι για να κάνουμε λίγο black humor ήταν το αστείο του Προέδρου ότι μιας και μαζεύτηκαν θα έπρεπε να κόψουν Βασιλόπιτα και όποιος κερδίσει το φλουρί θα γλιτώσει το μαγαζί του.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *