19/04/2024

Νέο ντοκιμαντερ για την ιστορία της Madonna

0

Πριν αναδειχθεί η Madonna σε βασίλισσα της pop, είχε μια διαφορετική πορεία στον χώρο της μουσικής. Οι fans της γνωστής τραγουδίστριας σίγουρα γνωρίζουν πως ξεκίνησε συμμετέχοντας στο συγκρότημα Breakfast Club.

Την αρχή της καριέρας της, τα όσα αντιμετώπισε αλλά και τη μουσική της εξέλιξη, πραγματεύεται το νέο ντοκιμαντέρ που πρόκειται να κυκλοφορήσει με τίτλο “Madonna and the Breakfast Club”. Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Guy Guido βασισμένος σε βίντεο, μαρτυρίες αλλά και ερωτικές επιστολές… Ναι, σωστά διάβασες! Ο συνεργάτης και σύντροφος της Madonna τη δεκαετία του ’70, Dan Gilroy, έχει κρατήσει τα ερωτικά γράμματα της διεθνούς φήμης τραγουδίστρια τα οποία αποκαλύπτουν όλο το χρονικό της σχέσης τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια εμπλέκεται στην ταινία με κάποιο τρόπο. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 23 Αυγούστου ενώ το trailer που κυκλοφόρησε είναι πολλά υποσχόμενο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Denisa Juhos, Jordan Loewenstein, Oscar Pavlo, Rogelio Douglas III, Jean-Luc McMurtry ενώ στο ρόλο της Madonna θα δούμε τις: Ilaria Bergamini, Samantha Nicole Dunn και Jamie Auld στην παιδική, εφηβική και ενήλικη φάση της, αντίστοιχα.

Δες το βίντεο:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *