Νέος θεσμός: «Υποτροφίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ»

0

Νέος θεσμός: «Υποτροφίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:30, ο ιστορικός Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός θα φιλοξενήσει και θα υποστηρίξει έναν νέο θεσμό με τίτλο «Υποτροφίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ», με τον διακεκριμένο πιανίστα, συνθέτη και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή, να προσφέρει ως εναρκτήρια συναυλία του θεσμού ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Στέφανος Κορκολής θα δώσει ένα προσωπικό ρεσιτάλ πιάνου στο Αθηναϊκό κοινό, εγκαινιάζοντας τον θεσμό «Υποτροφίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ», καθώς θα ακολουθήσει Κύκλος Συναυλιών, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του ιδίου, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν ως υποτροφία σε νέους ταλαντούχους μουσικούς, που αναζητούν την ευκαιρία για αναγνωρισμένη καλλιτεχνική σταδιοδρομία.

Ο Στέφανος Κορκολής με την πληθωρική μουσική του προσωπικότητα, την ιδιαίτερη ευαισθησία και τον αυθεντικό του αυθορμητισμό, συνεχίζει και μαγεύει το κοινό εντός και εκτός συνόρων με τις ερμηνείες και τους μοναδικούς του αυτοσχεδιασμούς. Παράλληλα, ως πολυδιάστατος καλλιτέχνης, θεωρεί την «προσφορά» μέρος της τέχνης του και εκφράζει τον πηγαίο θαυμασμό του στους νέους ταλαντούχους μουσικούς δίνοντάς τους την ευκαιρία να διακριθούν μέσα από αυτόν το νέο σπουδαίο θεσμό.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013
Ώρα 20:30

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8,
10561 Αθήνα

«Υποτροφίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ»
«Ρεσιτάλ πιάνου Στέφανου Κορκολή»

Τιμές εισιτηρίων: 15€ και 10€ (φοιτητικά)

Θα διατεθούν και εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης σε ειδικές τιμές.

Πληροφορίες: 694 530 00 55

Διοργάνωση: Arte Atene

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *