19/04/2024

Νέα Υπηρεσία Υποστήριξης από το Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών και πλήθος εναλλασσόμενων καταστάσεων επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα στις μέρες μας. Πανδημία, η 4η Βιομηχανική επανάσταση, η έλλειψη κεφαλαίων και πολλά ακόμα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας.

Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης, αποφασίσαμε το Επιμελητήριο Κορινθίας να έχει πιο ενεργό ρόλο, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές υπηρεσίες απέναντι στα μέλη του και αξιοποιώντας προς όφελος όλων τα εξειδικευμένα τμήματά του.

Έτσι λοιπόν από αυτή την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, και σε άμεση συνεννόηση με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), οι συνεργάτες μας από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων θα βρίσκονται στην διάθεση σας προκειμένου να επιλύσετε τα φορολογικά – λογιστικά – νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην επιχείρηση σας γρήγορα, αποτελεσματικά και με συνέπεια.

Εσείς μπορείτε πολύ απλά να στείλετε email στο info@korinthiacc.gr ή να υποβάλλετε το αίτημά σας κατευθείαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

H απάντηση στο αίτημά σας θα σας κοινοποιείται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την υποβολή του. Υπεύθυνη από την υπηρεσία είναι η Διευθύντρια, κα Ελισάβετ Τσαμαντά (27410 24464 -911(εσωτερικό), info@korinthiacc.gr) και από το Διοικητικό Συμβούλιοείναι ο κος Μανώλης Γαϊτάνος (6944989755,man.gaitanos@gmail.com) στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την όλη διαδικασία.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας αναβαθμίζεται, αλλάζει και κυρίως προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Αναμένουμε την δικιά σας ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας,

Παναγιώτης Λουζιώτης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *