Μύκονος: Το ίδιο σουβλάκι έκανε 3,5 ευρώ για τους Έλληνες… και 5 για τους ξένους! 

0

Άγριο επεισόδιο με καταγγελίες στην αστυνομία από Ελληνίδα που είδε να χρεώνουν τους ξένους φίλους της 5 ευρώ το σουβλάκι, ενώ το δικό της 3,5

Έχει… χαθεί εδώ και πολλά χρόνια η «μπάλα» στη Μύκονο, όπου με λιγοστές εξαιρέσεις ο καθένας χρεώνει ό,τι θέλει -ακόμα και άλλες τιμές για Έλληνες και άλλες για αλλοδαπούς τουρίστες. Αυτές τις άλλες τιμές «βίωσε» για τα καλά Ελληνίδα τουρίστρια την Δευτέρα, όταν επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες το ίδιο οβελιστήριο, που βρίσκεται στην Χώρα, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα δρομάκια.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, δοκίμασε μια… δυσάρεστη έκπληξη, μία μέρα μετά την πρώτη της επίσκεψη. Οπως γράφει, την πρώτη φορά αυτή, ο φίλος της και τρεις ξένοι φίλοι τους από το Νεπάλ πήραν από ένα σουβλάκι τυλιχτό, το οποίο κόστιζε 3,5 ευρώ το ένα. Τους εξυπηρέτησε μια κυρία Θεσσαλονικιά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, την οποία χαρακτηρίζει ευγενέστατη.

Την επομένη, προφανώς ευχαριστημένοι από την πρώτη φορά, η παρέα των πέντε ατόμων επέστρεψε στο ίδιο οβελιστήριο, για να φάνε πάλι από ένα σουβλάκι. Μόνο που αυτή την φορά η τιμή διαφοροποιήθηκε, αφού ο κύριος που τους εξυπηρέτησε, χρέωσε 3,5 ευρώ το τυλιχτό μόνο για την ίδια και τον φίλο της και ανέβασε την τιμή στα πέντε ευρώ για τους τρεις ξένους από το Νεπάλ!
«Όταν του είπα ότι ξαναήρθαμε και πληρώσαμε 3,5 και όχι 5 ευρώ το σουβλάκι, μου λέει όχι γι’ αυτούς με πολύ άσχημο ύφος (λες και το νησί δεν ζει από τον τουρισμό του)!!!».

Η συνέχεια, όταν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ζητήθηκαν ευγενικά εξηγήσεις από τον κύριο, ήταν ένα μπαράζ ύβρεων, ειδικά όταν άκουσε από την γυναίκα να του απαντάει ψύχραιμα «ας μην προβούμε σε καταγγελίες».

Πάντα σύμφωνα με τα γραφόμενά της, ο κύριος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και συγκρατήθηκε από σερβιτόρο του καταστήματος, ώστε η παρέα να αποχωρήσει μετά το άγριο επεισόδιο. Παρά την καταγγελία της, την ίδια στιγμή, στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο μαγαζί, αν και η ίδια περίμενε για δύο ολόκληρες ώρες την άφιξή τους.

Έτσι, «ανέβασε» στο Facebook τα όσα βίωσε στο οβελιστήριο, μαζί με φωτογραφία του μαγαζιού, κλείνοντας την ανάρτησή της, με την φράση: «Δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *