20/05/2024

Μυστικό για να μην σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα

0

Μυστικό για να μην σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Για να μην σκληραίνει το κρέας, είναι σημαντικό να μην αλλάζει η θερμοκρασία της κατσαρόλας. Γι’ αυτό και όταν προσθέτουμε νερό ή ζωμό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, πρέπει να φροντίζουμε να είναι ζεστό.

Επιπλέον, για να είναι όσο το δυνατόν πιο μαλακό το κρέας, μπορούμε να το έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο μερικές ώρες πριν το μαγειρέψουμε ή να προσθέσουμε λίγες σταγόνες ξίδι κατά τη διάρκεια του ψησίματος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *