25/04/2024

Μυστική βάφτιση του γιου της Κατερίνας Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά

2

Μυστική βάφτιση του γιου της Κατερίνας Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μυστική βάφτιση για τον γιο της!Ανήμερα των γενεθλίων του μικρού τους πρίγκιπα, αποφάσισαν να τον βαφτίσουν. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά που βάφτισαν σήμερα τον γιο τους Μάξιμο. Ο μπέμπης έκανε το μεγάλο bloom στον ΙΝ του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη στην Αθήνα.

Πριν από ένα χρόνο, τέτοια μέρα, ο μικρός έκανε αισθητή την παρουσία του και αν και γεννήθηκε λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν, σκόρπισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στη διάσημη μαμά του, αλλά και στον μπαμπά του. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει αυτήν τη στιγμή, κάνοντας φέτος μαζί γενέθλια και βάφτιση για τον μικρό τους Μάξιμο.
Το μυστήριο τελέσθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι, άλλωστε, προσπαθεί πάντα να κρατά χαμηλό προφίλ. Η ίδια η Κατερίνα, σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως δεν θέλει τα φωτογραφικά φλας να πέφτουν πάνω στον γιο της και έχει παρακαλέσει να μην την φωτογραφίζουν με το μωρό.
Το σίγουρο όμως, είναι πως ολόκληρη η οικογένεια είχε σήμερα την τιμητική της και το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από τα πρόσωπά τους.
Πηγή: gr.celebrity.yahoo.com
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Μυστική βάφτιση του γιου της Κατερίνας Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά

  1. γαμώτο επειδή δεν έπρεπε να τους δουν ότι τους παίρνει η κάμερα δεν είδαμε και τι φόραγε. αλλά σήμερα η Κατερίνα ήταν διπλά χαρούμενη γιατί είχε γενέθλια ο γιος της και έκλεισε και 1 χρόνο γνωριμίας με τον άντρα της

  2. οπότε η καλύτερη μέρα της θα εβαλε το μωρό ΄τωρα το βράδυ να το φιλάει η μάνα της και θα βγει με τον Παναγιώτη για φαγητό να γιορτάσουν και μετά θα έχουν μια υπέροχη καυτή νύχτα σίγουρα για να γιορτάσουν την γνωριμία τους και αυτή θα χαίρεται περισσότερο από αυτόν γιατί είχε πει αυτό που είχα πει καιγω ότι είχε απελπίστεί από την κατάληξη των σχέσεων που χωρίζεις συνέχεια αν δεν είσαι παντρεμένος αφού ρε αυτή υποτίθεται δεν ήθελε να παντρευτεί πως θάχει καλή κατάληξη η σχεση τι περίμενε δηλ ότι θα σκλαβωνε ένα αγόρι για πάντα δίπλα της για να μην μείνει μόνη της χωρίς σχέση και χωρίς σεξ κυρίως που θέλει να το κάνει συνέχεια αυτή και θάμενε αυτός χωρίς γάμο πάμε καλά; τόσο της κόβει οπότε ήρθε ο Παναγιώτης και την έσωσε γιατί μετά παντρεύτηκε για να μην ξαναχωρίσει και νάχει και μόνιμη συντροφικότητα κατά 99% δηλ γιατί μπορεί κάτι να γίνει και να χώρίσει και μόνιμο σεξ. που δηλ δεν ήρθε ακριβώς ο Παναγιώτης τον ήξερε χρόνια λέει και όταν χώρισε με τον τζιόβα και είχε απελπιστεί ότι έμεινε πάλι μόνη της σου λέει σιγά μην περιμένω να με πλησιάσει άλλος θα πάω να τα φτιάξω με τον γνωστό μου και κάλά ότι θα τον έχω φιλήσει τυχαία και μετά θα τα φτιάξουμε και σίγουρα αυτή είπε να παντρευτούν σιγά μην τόπε αυτός για να μην τον χάσει και αυτόν σε 2 χρόνια. πάντως αν περάσουν 4 5 χρόνια και δεν χωρίσει μάλλον δεν θα χωρίσει ποτέ γιατί αυτηνής όλες της οι σχέσεις κράταγαν 2 χρόνια .και μία 3 είναι το μοναδικό που δεν ξέρει στα ερωτικά τι σημαίνει νάχεις μακροχρόνια σχέση όλα τάλλα τα ξέρει ειδικά το κρεβάτι που πήγαινε διακοπές μόνη της για να κάνει τα one night stand της για να της μάθουν παραλαγές στο κρεβάτι και να τις κάνει μετά σταγόρια της καταλάβατε. ελπίζω τώρα να τάχει κόψει αυτά μάλλον γιαυτό πήρε και την οικογένεια της στην θεσ/κη για να μην παρασυρθεί και πάει με κανέναν πάλι τώρα που είναι παντρεμένη αλλιώς δεν είναι υποχρεωτικό να τους επαιρνε θα πήγαινε και μόνη της αλλά οι συνήθεια δεν κόβεται εύκολα και φοβόταν τον εαυτό της γιαυτο τους πήρε μαζί. και ξέρετε γιατί έμεινε σε σπίτι καιι όχι σε χοτέλ για να το κάνει θα είπε στον Παναγιώτη εμείς θα μείνουμε μισό μήνα πάνω δεν θέλω να μείνουμε σε χοτέλ γιατί δεν θα μπορούμε να το κάνουμε και αν είχαν χάσει και το κρεβάτι όσο καιρό έμενε στο δωμάτιο του το παίδί τι περιμένετε να τόχαναν και τώρα. ούτε είναι μεγάλο το παιδί για να πήγαιναν σε χοτέλ και να μενε σε άλλο δωμάτιο μικρό είναι και όταν θα πηγαίνουν διακοπές μεχρι να μεγαλώσει δεν θα το κάνουν και να μένει σε άλλο δωμάτιο μόνο που άλλο στις διακοπές που θα χάνουν 1 βδομάδα μόνο το κρεβάτι και άλλο στην θεσ/κη που θα έμεναν 1 μήνα ναχανε η Κατερίνα 1 μήνα το κρεβάτι ναι τώρα τρέχοντας οπότε αναγκάστηκε να νοικιίασει ολόκληρο σπίτι για 1 μήνα μόνο και μόνο για να το κάνει κατάλαβες. και σίγουρα αυτό θα κάνει κάθε χρόνο που θα πηγαίνει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *