26/04/2024

Με τους Πολίτες Μπροστά: Φόβος και τρόμος στο στρατόπεδο Γκιώνη για το debate

0

Με τους Πολίτες Μπροστά: Φόβος και τρόμος στο στρατόπεδο Γκιώνη για το debate

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Polites mprosta

 Φόβος και τρόμος στο στρατόπεδο Γκιώνη για το debate

 Η τελική συνάντηση την Παρασκευή 9/5, για την οριστικοποίηση των διαδικασιών του debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, ορίστηκε από ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο μας και είχαν αποδεχθεί την από 3/5 πρόσκληση του Δήμαρχου Κώστα Λογοθέτη για τον ανοικτό διάλογο.

 

Είναι πρωτοφανές Πανελλαδικά η αξιωματική αντιπολίτευση, έχοντας δημόσια πρόσκληση για διάλογο – αντίλογο από εν ενεργεία Δήμαρχο, να ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετέχει, προφασιζόμενη προσχηματικά προεκλογικό “φόρτο εργασίας”, την στιγμή που το μόνο που όφειλε να κάνει, ήταν να στείλει ΕΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ για την συμφωνία της διαδικασίας του debate , όπως έκαναν ΟΛΕΣ οι άλλες δημοτικές παρατάξεις,  που επίσης έχουν προεκλογικό “φόρτο εργασίας”…

 

O κ. Γκιώνης γνωρίζοντας τον περιορισμένο χρόνο μέχρι τις εκλογές, ήθελε να ναυαγήσει η διαδικασία του ανοικτού διαλόγου, παίζοντας με τις ημερομηνίες.

 

Ο κ. Γκιώνης φοβάται να συζητήσουμε για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ με στοιχεία, τρομοκρατείται στην ιδέα και μόνο του οργανωμένου διαλόγου, όπου θα είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε κρίσιμα θέματα, που διαχειρίστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του και δυστυχώς μας παρακολουθούν μέχρι και σήμερα.

 

Το παράδοξο είναι ότι για να δικαιολογήσει τον φόβο του, προσβάλλει την ίδια την διαδικασία στην οποία συμμετέχουν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι δημοτικές παρατάξεις, κατηγορώντας τον Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, για μεθοδεύσεις, που μόνο ο ίδιος με ιδιαίτερη προσπάθεια βλέπει.

 

Συστήνουμε στον κ. Γκιώνη προσοχή. Ουδείς και ουδέποτε τόλμησε να αποκαλέσει τον διάλογο και την ενημέρωση των πολιτών μεθόδευση.

Είναι κρίμα για έναν άνθρωπο που διετέλεσε Δήμαρχος, να κρύβεται από τους πολίτες φοβούμενος την αλήθεια.

 

Καλούμε τους συνδημότες μας να αξιολογήσουν την ευθύνη της μη ενημέρωσης και την σοβαρότητα και αληθινή υπόσταση των επικαλούμενων στοιχείων από τον κ. Γκιώνη.

 

Ο αληθινός τίτλος που θα τον ακολουθεί για πάντα είναι  “ο Δήμαρχος των χρεών” και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του φόβου της μη συμμετοχής του πάσει θυσία, σε ανοικτό διάλογο.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *