Loutrakitv.gr | ΠΡΟΣΟΧΗ έτσι εξαπάτησαν και έκλεψαν χρυσαφικά από μια γριούλα στο Λουτράκι

0

Αναγνώστης του Loutrakitv.gr μοιράστηκε μαζί μας το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές ημέρες στο κέντρο του Λουτρακίου.
Ένα ζευγάρι γύρω στα 40 που επέβαινε σε ένα πορτοκαλί όχημα πλησίασε μία γυναίκα ηλικίας γύρω στα 80 που βρισκόταν έξω από το σπίτι της. Αφού της είπαν ότι ο γιος της ο Γιώργος έχει επιστροφή χρημάτων από την εφορία συμπλήρωσαν πως το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τους δώσει να δουν μια ταυτότητα.
Ευγενική, φιλόξενη και φυσικά ανυποψίαστη η γυναίκα τους κάλεσε να ανεβούν μαζί της προκειμένου να τους δείξει την ταυτότητα και όσο έψαχνε να βρει την ταυτότητα οι δύο δράστες έκλεψαν κοσμήματα σημαντικής αξίας ανάμεσα στα οποία ήταν ακόμα και η βέρα της άτυχης γυναίκας. Ύστερα έφυγαν σαν κύριοι μιας και η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Μια πραγματικά άθλια ιστορία, δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινή. Με θύμα την καλοσύνη των μεγάλων ανθρώπων και την εμπιστοσύνη τους στους άλλους.

Κανείς δεν είναι ασφαλής τελικά, ακόμα και στο Λουτράκι, μια πόλη ήσυχη όπου υποτίθεται πως όλοι γνωριζόμαστε με όλους. Ίσως αυτό να είναι και το πρόβλημα ότι ακόμα οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και ιδού τα αποτελέσματα.
Μόνο που ό,τι κι αν λέμε εμείς που αρνιόμαστε να πιστεύουμε στην κακία των ανθρώπων πάλι θα τους ανοίγουμε την πόρτα και πάλι θα είμαστε ο εύκολος στόχος των επιτήδειων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *