Μέγιστη τιμή για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου η εκλογή της κας Π. Παχατουρίδου στο ΣΕΓΑΣ

7

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ – ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 24/09/2016 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ – ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ Κα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ Κας ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
 
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ – ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ.
ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΦΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΩ ΑΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.
ΘΕΛΩ ΔΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ Κας ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ {8} ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ {600}ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Μέγιστη τιμή για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου η εκλογή της κας Π. Παχατουρίδου στο ΣΕΓΑΣ

  1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΕΥΓΕ!

  2. Ο Ποσειδώνας μας χρειάζεται άξιους ανθρώπους όπως εσένα Μπάμπη, τον Γιάννη και την Βούλα μας που βρίσκεται την όρεξη να ασχολείσται με τον αθλητισμό σε τόσο δύσκολους καιρούς. Είμαστε μαζί σας όπως και όπου μας ζητηθεί.

  3. Συγχαρητήρια κυρία Παχατουρίδου τα σέβη μου στον σύζυγο.

  4. προεδρε κοιτα εσυ που λες τα ωραια λογια να αγαπας ολα σου τα δαχτυλα το ιδιο χωρις να κανεις διακρισεις υπερ καποιου απο τα 8 τμηματα.

  5. Η κυρία Παχατουρίδου υπηρετεί ανιδιοτελώς τον στίβο που αγαπά με τέτοια αυταπάρνηση που θα ζήλευαν πολλοί! Αν δεν επέλεγαν την κυρία Παχατουρίδου τότε ποιον θα επέλεγαν; Μπράβο σας!

  6. ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΩΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΦΑΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *