26/04/2024

Μάθε τι λένε για την προσωπικότητά σου τα βραδινά σου φορέματα!

0

Μάθε τι λένε για την προσωπικότητά σου τα βραδινά σου φορέματα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τι αποκαλύπτουν για σένα οι στιλιστικές βραδινές επιλογές σου; Περιμένουν οι άλλοι να είσαι flirtitious, γεμάτη αυτοπεποίθηση, διακριτικά γοητευτική ή, μήπως, απόμακρη….

Vintage φόρεμα με μοντέρνο twist
Προσωπικότητα: Η επιλογή αυτή αποκαλύπτει την εσωτερική σου κομψότητα και ένα σοφιστικέ αέρα που διαθέτεις είτε το ξέρεις είτε όχι. Το ρετρό ντεσέν του φορέματος σε αποχρώσεις αυτών των κλασικών χρωμάτων του χρυσού και του μαύρου δίνουν την αίσθηση πως η γυναίκα που το φοράει είναι μια κυρία με υψηλές προσδοκίες και standards.
Φλερτ: Υψηλές προσδοκίες και standards όχι μόνο απέναντι στον εαυτό σου αλλά και απέναντι στους άλλους. Το να σε προσεγγίσει κανείς δεν είναι παιχνιδάκι και σίγουρα δεν θα τα καταφέρει με κάποιο ανόητο small talk στο οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ανταποκριθείς. 
S e xiness: Η αλήθεια είναι πως αυτό το στιλ στέλνει ασαφή μηνύματα και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Ορισμένοι θα θεωρήσουν αυτό το σοφιστικέ look πολύ σ έ ξι -με βαθμολογία μέχρι και 9 στα 10- και άλλοι δεν θα το βρουν καθόλου σ έ ξι. Αν είσαι single και ψάχνεις μια καινούργια αγάπη ένας ντροπαλός «μνηστήρας» είναι πολύ πιθανό να νιώσει αμήχανα και άρα να μη σε πλησιάσει εξ αιτίας του συγκεκριμένου, αρκετά δυναμικού, στιλ που έχεις επιλέξει.
Μαύρο ή κόκκινο φόρεμα με φτερά ή κρόσσια
Προσωπικότητα: Ένα τέτοιο παιχνιδιάρικο φόρεμα υποδηλώνει μια γυναίκα με διάθεση για φλερτ, μια γυναίκα που θέλει να διασκεδάσει. Οι γύρω σου μπορεί να πιστέψουν πως είσαι η ψυχή του πάρτι γιατί το συγκεκριμένο φόρεμα σε κάνει να φαίνεσαι κάπως ανάλαφρη, ίσως ακόμα και επιπόλαιη. Τα φτερά είναι πολύ θηλυκά και σ έ ξι και δείχνουν μια γυναίκα χωρίς πολλές αναστολές. Το κόκκινο και το μαύρο χρώμα είναι από εκείνα που θεωρούνται σαγηνευτικά.
Φλερτ: Θα δώσεις σίγουρα μια ευκαιρία στον επίδοξο κατακτητή γιατί είσαι από εκείνες τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες. Θα ευχαριστηθείς το φλερτ ακόμα και αν δεν σου αρέσει πραγματικά ο κύριος που σε κορτάρει και δεν έχεις πρόθεση να προχωρήσεις πέρα από αυτό.
S e xiness: Παίρνεις εύκολα ένα 9 στα 10 με τα γεμάτα θηλυκότητα φτερά σου και το κοντό μήκος του φορέματός σου. Είναι μια επιλογή, το συγκεκριμένο φόρεμα, που θα σε βοηθήσει αρκετά να επιτύχεις το στόχο σου αν η διάθεσή σου είναι να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο -άνδρες, συγκεκριμένα- αφού η ανάλαφρη αυτή εμφάνιση θα τους δώσει την άνεση να σε προσεγγίσουν.
Κοριτσίστικο φόρεμα με γιακά
Προσωπικότητα: Ένα φόρεμα σαν αυτό αναδεικνύει την κοριτσίστικη, νεανική πλευρά σου και τα νιάτα, ως γνωστόν, θέλουν να περνούν καλά. Το κοντό μήκος και τα διάφανα μανίκια προσθέτουν έναν ρομαντικό τόνο και οι λεπτομέρειες στο μοτίβο του υφάσματος αλλά και στο γιακά υπογραμμίζουν τη θηλυκότητά σου. Αυτά τα αναμεμειγμένα μηνύματα που στέλνει το συγκεκριμένο στιλ θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν μια γυναίκα με πολύπλευρη προσωπικότητα, έτοιμη να γνωρίσει και να συναναστραφεί με πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων.
Φλερτ: Το κάπως αθώο και κοριτσίστικο στιλ του φορέματος σε κάνει να φαίνεσαι ένας άνθρωπος που δεν περιπλέκει τα πράγματα, όπως ακριβώς τα παιδιά δηλαδή. Και, όπως ακριβώς τα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, έτσι κι εσύ αγαπάς ένα καλό παιχνίδι φλερτ. Αυτή είναι η αίσθηση των άλλων για’ σένα.
Sexiness: Η femme fatale πλευρά σου δεν είναι αυτή που θα αναδειχθεί με αυτό το συγκεκριμένο στιλ. Αν θέλεις να τονίσεις τη θηλυκότητά σου συνδύασε αυτό το ρομαντικό, κοριτσίστικο φόρεμα με ψηλά, σ έξ ι τακούνια. Ακόμα και έτσι, βέβαια, δύσκολα θα λάβεις βαθμολογία μεγαλύτερη από 7 στα 10 όσον αφορά στο πόσο σ έ ξι δείχνεις.
Κιμονό φόρεμα
Προσωπικότητα: Ένα τόσο ιδιαίτερο φόρεμα υποδηλώνει μια γυναίκα με έντονη άποψη όχι μόνο στη μόδα αλλά και γενικότερα. Φυσικά και θα ξεχωρίσεις και οι άνθρωποι γύρω σου θα αναγνωρίσουν τη μοναδικότητά σου και έναν άνθρωπο που θέλει να είναι -και είναι- διαφορετικός από τη μάζα. Και αυτό δε θα εκληφθεί ως δείγμα αντικοινωνικότητας από την πλευρά σου, το αντίθετο.
Φλερτ: Αν και το συγκεκριμένο στιλ υποδηλώνει μια έντονη προσωπικότητα αποκαλύπτει, ταυτόχρονα, και μια πιο ήπια πλευρά που σίγουρα διαθέτεις αν το έχεις επιλέξει . Στους γύρω σου φαίνεσαι σαν μια γυναίκα που νοιάζεται για τους άλλους και θα δώσει μια ευκαιρία στους επίδοξους «μνηστήρες» ακόμα και αν η γνωριμία ξεκινήσει με μια από αυτές τις άβολες, αμήχανες κουβέντες με τις οποίες, συχνά, αρχίζει μια συζήτηση μεταξύ αγνώστων.
S e xiness: Όχι και πολύ επιτυχημένη επιλογή αν ο στόχος σου είναι να φαίνεσαι s e x y. Με δυσκολία θα λάβεις ένα 3 στα 10. Κι αυτό γιατί το φαρδύ κόψιμο του φορέματος που κρύβει αντί να αναδεικνύει τη σιλουέτα σου δείχνει μια γυναίκα που το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι το να αποπλανήσει έναν άντρα. Το μαύρο χρώμα που παραδοσιακά θεωρείται σ έ ξι και σαγηνευτικό δεν είναι αρκετό για να ανατρέψει αυτή την εικόνα, εκτός και αν η στάση του σώματός σου και η συμπεριφορά σου, γενικότερα, δίνει άλλα μηνύματα στους γύρω σου.
Glamorous φαρδύ μαύρο φόρεμα
Προσωπικότητα: Το συγκεκριμένο φόρεμα, με τις τρισδιάστατες λεπτομέρειες στη φαρδιά φούστα και το στενό, απλό, σ έ ξι μπούστο σου δίνουν έναν αέρα κλασικής κομψότητας και γοητείας. Σε κάνει να μοιάζεις με μια σύγχρονη Audrey Hepburn.
Φλερτ: Αν είσαι single είσαι, σίγουρα, από εκείνες που προτιμούν να κάνει ο άνδρας την πρώτη κίνηση. Το μαύρο χρώμα και το κάπως ρετρό κόψιμο που αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά σου το περνούν εύκολα αυτό το μήνυμα. Και αφήνουν και το υπονοούμενο πως είσαι μια κλασική γυναίκα, παλιομοδίτικη ίσως αλλά σ έ ξι σίγουρα.
S e xiness: Εύκολα κερδίζεις ένα 7 στα 10 στη βαθμολογία και ο μόνος λόγος που δεν παίρνεις καλύτερο βαθμό είναι το κάπως μακρύ μήκος του φορέματος -το οποίο δεν έχουν συνηθίσει ακόμα οι άνδρες να αναγνωρίζουν ως s e xy.
Κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα
Προσωπικότητα: Μπες μέσα σε αυτό το στενό, κόκκινο λαμπερό φόρεμα και θα καταλάβουν όλοι, αμέσως, πως διαθέτεις προσωπικότητα χαρωπή, διάθεση για πάρτι και την πρόθεση να είσαι το κέντρο της προσοχής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου με αυτό το φόρεμα. Και, φυσικά, κανείς δε θα σε περάσει για μια μετρημένη και ντροπαλή κοπέλα με αυτό το outfit. Αντιθέτως όλοι θα καταλάβουν πως έχεις έρθει για να περάσεις καλά και θα το πετύχεις. Ίσως η αυτοπεποίθησή σου να κάνει και τους ντροπαλούς της παρέας να βγουν από το καβούκι τους.
Φλερτ: Σίγουρα το παιχνίδι του φλερτ είναι ένα παιχνίδι που ξέρεις να παίζεις πολύ καλά. η εμφάνισή σου αυτή θα δώσει θάρρος στους θαρραλέους και θα αποτρέψει τους ντροπαλούς.
S e xiness: Χωρίς αμφιβολία 9 στα 10. Και ας είναι μάξι. Το χρώμα, η λάμψη, το εφαρμοστό κόψιμό του θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αλλά η υπερβολική αυτοπεποίθηση που αποπνέει η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή σημαίνει πως μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση.
Εξώπλατο μαύρο φόρεμα
Προσωπικότητα: Αν και δεν είναι εφαρμοστό ή φανταχτερό αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα είναι αποκαλυπτικό με έναν πολύ σαγηνευτικό και συνάμα σοφιστικέ τρόπο που εκτός από την πλάτη αποκαλύπτει και τη διάθεση για φλερτ της δεσποινίδος που το φοράει.
Φλερτ: Το φαινομενικά συντηρητικό φόρεμα που διάλεξες σημαίνει πως αυτός που θα σε πλησιάσει πρέπει να διαθέτει θάρρος. Σύντομα, βέβαια, θα διαπιστώσει πως οι αντιστάσεις σου εξαφανίζονται το λεπτό που εσύ το αποφασίζεις και γίνεσαι ένα κορίτσι πρόθυμο να διασκεδάσει.
Sexiness: Ένα εντυπωσιακό 9 στα 10 παρά το φαρδύ του κόψιμο.

Πηγή: msn.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *