17/05/2024

Μάθετε ποιοι επισκέφθηκαν τον επίτιμο στο νοσοκομείου και τι καλούδια του πήγαν

0

Ο Μητσοτάκης, η γραβιέρα του Γλέζου κι ο Ψωμιάδης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ποιοι επισκέφθηκαν τον επίτιμο στο νοσοκομείο…
Κρατώντας ένα καλάθι με γραβιέρα Νάξου κι άλλα καλούδια από το νησί του, έφτασε το πρωί της περασμένης Τρίτης στον 17ο όροφο του Νοσοκομείου «Υγεία» που νοσηλευόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά το ατύχημα που είχε στα Χανιά, ένας πολιτικός του αντίπαλος αλλά φίλος από τα παλιά.

Ήταν ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια και το χιονόνερο που έπεφτε, επισκέφθηκε τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ.

Ο Μητσοτάκης συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την παρουσία του, καθώς παρά τις συγκρούσεις του σε πολιτικό επίπεδο οι σχέσεις τους σε προσωπικό επίπεδο ήταν πάντα θερμές. 

Ο επίτιμος πρόεδρος είχε πάντως, τις τελευταίες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο, και άλλες απρόσμενες επισκέψεις που προκάλεσαν αίσθηση. Ανάμεσα τους, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος συνδέεται με πολύχρονη φιλία μαζί του, και ο Παναγιώτης Πικραμένος. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το ατύχημα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λουκουρέντζος μερίμνησε για την αερομεταφορά του στην Αθήνα ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη νοσηλεία του. Από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος αλλά και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης.

Τηλεφωνήματα έγιναν από αρκετούς ακόμα υπουργούς όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αλλά και από τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη. Από το νοσοκομείο πέρασε και σχεδόν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο της πρώτης «κυβέρνησης Μητσοτάκη», μεταξύ των οποίων, οι Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος κ.ά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος βρισκόταν στην Γερμανία έστειλε τις ευχές του με τον Γραμματέα της Προεδρίας πρέσβη Κωνσταντίνο Γεωργίου ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, από τον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη ως τους κ. κ. Λυκούδη και Χατζησωκράτη, αλλά και ο Πάνος Καμμένος.

Αρκετοί ήταν και οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ζωής που πέρασαν από το νοσοκομείο. Από τους πρώτους ήταν το ζεύγος Βαρδή και Μαριάννα Βαρδινογιάννη που διατηρούν εξαιρετικά φιλική σχέση με τον Μητσοτάκη.

Πηγή: parapolitika.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *