20/04/2024

Λ. Λαζόπουλος για τις αντιδράσεις των Γερμανών στη σάτιρα για τη Μέρκελ και άλλα

0

Λ. Λαζόπουλος για τις αντιδράσεις των Γερμανών στη σάτιρα για τη Μέρκελ και άλλα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πως αντέδρασαν στην Γερμανία όταν σχολίαζε την Μέρκελ; Θα ασχοληθεί με την πολιτική;
O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε σε κυπριακή εκπομπή για την περιοδεία που έκανε στην Ευρώπη και αποκάλυψε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Του είναι πιο δύσκολο να κάνει πλέον τον κόσμο να γελάσει;

” ‘Οσο πιο στεναχωρημένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να το κάνεις να γελάσει. Επίσης, πρέπει να τον κάνεις να γελάσει με έναν τρόπο… δεν λένε ” Αν θες να πεις την αλήθεια, πες την και κάντους να γελάσουν αλλιώς θα σε σκοτώσουν”. ”

Τι σημαίνει 
“Sorry, I am Greek”;Αφήστε με ήσυχο, είμαι Έλληνας και θέλω να μην ξεχάσω ποιος είμαι. Χωρίς εθνικιστικά και υπερβολές, με την έννοια της ουσιαστικής ταυτότητας του Έλληνα”

Πως αντέδρασαν στην Γερμανία με τα καυστικά του σχόλια απέναντι στη Μέρκελ…

” Νομίζω είχα πολύ καιρό να νιώσω την ένταση από κάτω. Νόμιζα ότι έπαιζα σε γήπεδο, σαν να γίνεται αγώνας. Οι Γερμανοί που την  είδα δεν νομίζω ότι έπεσαν κάτω από τα γέλια. Κάποιοι τον είδαν  ψύχραιμα, κάποιοι σοκαρίστηκαν.

Στη πρώτη παράσταση είχαμε πρόβλημα με την υπεύθυνη του θεάτρου, που μας ζήτησε να σταματήσει η μετάφραση. Δεν άντεχε να βλέπει αυτά για την Μέρκελ και για την πολιτική των Γερμανών”

Θα ασχοληθεί με την πολιτική;

“Ιδανικό είναι ο δημιουργός κι ο καλλιτέχνης να ασχολείται μ’ αυτό που είναι η φύση του. Εγώ εκεί ζω καλύτερα, εκεί περνάω καλύτερα, εκεί αναπνέω καλύτερα και το ξέρω αυτό. Δε λέω ότι δεν θα ήθελα να βοηθήσω, αλλά νομίζω ότι βοηθάω καλύτερα μέσα από αυτή τη δημιουργία, μέσα από αυτό το ρόλο, μέσα από τη σάτιρα”

Δείτε οσα είπε:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C37p-v5DkNc&w=615&h=346]
Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *