25/04/2024

Λουτράκι: Ατύχημα σήμερα στις νέες επικίνδυνες θέσεις στάθμευσης

12

Οι νέες θέσεις στάθμευσης που δημιουργήθηκαν ύστερα από το άνοιγμα των σιδηροδρομικών γραμμών στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως έδωσαν μια σημαντική ανάσα στην περιοχή. Με τι τίμημα όμως!

Σήμερα (Πέμπτη) λίγο μετά τις 14:00  ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε μια από τις νέες θέσεις στάθμευσης έχοντας στα αριστερά του ένα ψηλότερο όχημα  έκανε τον ελιγμό για να ξεπαρκάρει. Επειδή όμως η ορατότητα ήταν περιορισμένη δεν είδε εγκαίρως ένα  μηχανάκι που κινούταν επί της Εθνικής Αντιστάσεως. Δυστυχώς όταν το είδε ήταν ήδη αργά και όπως μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Loutrakitv.gr ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και υπήρξαν υλικές ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο μηχανάκι.

Παράπλευρο πρόβλημα ήταν η δυσκολία πρόσβασης του ασθενοφόρου αφού η ουρά που δημιουργήθηκε από τα ακόλουθα αυτοκίνητα εμπόδιζε την πρόσβαση. Τελικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων που βρίσκονταν πίσω αφού συνεννοήθηκαν μεταξύ τους  έκαναν οπισθοπορεία και έφυγαν από έναν παρακείμενο δρόμο.

Αν αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι μπορείτε να καταλάβετε ποσό επικίνδυνο είναι το σημείο τη νύχτα που είναι ακόμα πιο δύσκολη η ορατότητα. Επίσης έτσι όπως είναι καθορισμένες αυτές οι θέσεις στάθμευσης είναι επικίνδυνο για τους κατοίκους των γύρω σπιτιών και κυρίως για τα παιδιά αφού τώρα πια δεν υπάρχουν τα προστατευτικά κάγκελα ούτε και πεζοδρόμια κι έτσι βγαίνουν απευθείας στο δρόμο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

12 thoughts on “Λουτράκι: Ατύχημα σήμερα στις νέες επικίνδυνες θέσεις στάθμευσης

  1. Εγκληματική αμέλεια! Εύχομαι να μην θρηνήσουμε θύματα αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θάναι όλο. Σίγουρα θα ξανασυμβεί ατύχημα διότι η ασφαλτόστρωση έγινε με μεγάλη προχειρότητα

  2. ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ? ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ? ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΗΧΥΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ? Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?

  3. Π´αρκινγκ έχει το Λουτρακι και το Δημοτικό πάρκινγκ και το άλλο το μικρό το κεντρικό έχει το άλλο που φύτρωσε και πληρώνεις για να το αφήσεις δεν υπήρχε λόγος να χαλάσουν την Εθν. Αντίστασης.

  4. Αν ο οδηγός είναι άσχετος δεν του φταίει ο δρόμος. Μπορούσε να του συμβεί οπουδήποτε

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  6. Η πινακίδα για το δημοτικό πάρκινγκ θεοστραβηβφτίαξρε την

  7. Δεν υπάρχει το πιο απλό μια λευκή λωρίδα διαγράμμισης τι ζητάς κι εσυ τώρα

  8. Ο Μπισμπικης κοιμόταν δεν έκανε τίποτα στο Λουτράκι αλλά βλέπω σας τσούζει πολύ που είναι δημιουργικός ο ΝΕΟΣ

  9. “Σημαντική ανάσα” που το κυκλοφοριακό πάει από το κακό στο χειρότερο και όλοι παρκάρουν όπου θέλουν!

  10. Καμμένο χαρτί είναι όλοι τους για να πάμε ένα βήμα παραπέρα χρειάζεται κάτι νέο κάτι καθαρό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *