27/04/2024

Λίγο πριν τα εγκαίνια του θεάτρου Παντελής Ζερβός έφυγε από τη ζωή η κόρη του

0

Σε λίγες ημέρες στις 4 Ιουλίου 2023, εγκαινιάζεται το  Θέατρο Παντελής Ζερβός, πού βρίσκεται στο Πάρκο  Δεξαμενής, στο Λουτράκι. Το Θέατρο ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Παντελή Ζερβού που κατάγεται απο την Περαχώρα. Τραγική ειρωνεία ότι η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Ξένια Ζερβού, που υπήρξε επίσης ηθοποιός  δεν θα μπορέσει να χαρεί αυτή την απόδοση τιμής στο έργο του πατέρα της μιας και δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 

H κόρη του Παντελή Ζερβού, Ξένια έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα, ένα του διάσημου ηθοποιού κι ένα της κόρης του.

Κάτω από αυτά, έγραψε: «Έφυγε από κοντά μας το Σάββατο η αγαπημένη σεμνή συνάδελφος που την είχαμε απολαύσει σε τόσους ιδιαίτερους χαρακτηριστικούς ρόλους στο Θέατρο η Ξένια Ζερβού, λατρευτή κόρη του σπουδαίου μας ηθοποιού Παντελή Ζερβού. Γεννημένη στις 3 Αυγ. 46, υπηρέτησε με πολλή αγάπη την τέχνη μας. Καλό ταξίδι πάντα χαμογελαστή Ξένια μας. Από όλους εμάς συλλυπητήρια στην οικογένεια σου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *