03/05/2024

Λέμε ναι στο Λαμέ, αν ξέρεις να το υποστηρίξεις μπορείς να κυκλοφορήσεις ακόμα και παραλιακά χωρίς να κινδυνεύεις..

0

Λαμέ σακάκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ακόμα και οι καθημερινές εμφανίσεις αποκτούν άλλη χάρη με το λαμέ σακάκι αρκεί να το συνδυάσετε όπως πρέπει.

Το παράδειγμα της Gwyneth Paltrow είναι η απόλυτη εφαρμογή του όρου casual chic στην πράξη ταίριαξε ένα υπέροχο λαμέ σακάκι του σχεδιαστικού διδύμου από τη Γαλλία Laurent και Arik Britton με ένα γκρι απλό top, λευκό στενό jeans (μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν).

Λέμε ναι στο Λαμέ
Αν ξέρεις να υποστηρίξεις μπορείς να κυκλοφορήσεις ακόμα και παραλιακά χωρίς να κινδυνεύεις να φανείς kitsch.

 Και αν είναι χρυσό, μην το φοβάστε…
Οι διάσημες κυρίες ξανακάνουν μόδα το λαμέΜπορεί στο μυαλό όλων το λαμέ και γενικά τα metallics να είναι συνυφασμένα με όχι και τόσο fashionable εμφανίσεις σε μπουζούκια της εθνικής οδού στα early 90s, αλλά η αλήθεια είναι φέτος οι οίκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις αποχρώσεις του χρυσού από την κορφή ως τα νύχια το trend της σεζόν. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να μας πείσουν ότι αξίζει να επενδύσουν οι γυναίκες σε χρώμα αυτό παρά να πείσουν τις διάσημες γυναίκες να το προτιμήσουν στο κόκκινο χαλί.

Από τη Meryl Streep με το Lanvin φόρεμα των Oscar που δε νομίζουμε ότι ήταν τόσο chic μέχρι την Stacy Keibler ή αλλιώς Miss Clooney με το χρυσό Marchesa που έκοψε τις ανάσες όλων στα βραβεία της Ακαδημίας κινηματογράφου οι διάσημες γυναίκες δίνουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στο χρυσόKate Moss,Jessica Chastain, Emily Rossum, Estelle και πολλές άλλες είναι μόνο μερικές από τα διάσημα fashion icons που έχουν φορέσει. Εμείς πάντως συνιστούμε φειδώ στη χρήση του γιατί εύκολα μπορεί από fashionette να φαίνεστε trolette της μόδας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *