08/05/2024

Κ.ΛΕΧΟΥ: Είμαι περιποιημένη ακόμη κι όταν πηγαίνω για τσιγάρα,παράδειγμα προς μίμηση

0

Κ.ΛΕΧΟΥ: Είμαι περιποιημένη ακόμη κι όταν πηγαίνω για τσιγάρα,παράδειγμα προς μίμηση

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Για όλους και για όλα μίλησε με αφορμή τη νέα της παράσταση η Κατερίνα Λέχου στο περιοδικό «Ηello».
Όπως είπε τα έχει βρει με την «Κατερίνα» και προσπαθεί συνεχώς να καλυτερέψει τη σχέση που έχει με τον εαυτό της.Στην ερώτηση εάν κουβαλάει το ναρκισσισμό του καλλιτέχνη απαντά: «Καθόλου, δεν το είχα ποτέ, καθώς δεν είχα επίγνωση της εμφάνισής μου. Όταν το άκουσα δέκα χιλιάδες φορές, είπα στον εαυτό μου “Λες να λένε κάτι που να είναι σωστό”; Και μετά ένιωσα καλά.

Όμως επειδή δεν έχω μεγαλώσει έτσι από το σπίτι μου, δεν στέκομαι στην καλή εμφάνιση. Άλλωστε με είδατε και στο θέατρο. Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθώ, αν το κοστούμι που θα φορέσω δεν μου κάνει ωραία μέση.

«Για μένα η ομορφιά είναι πολύ ιδιαίτερο πράγμα, παρόλο που είμαι πολύ κοκέτα, θέλω να σας πω. Στην προσωπική μου ζωή, ακόμη και να κατέβω να πάρω τσιγάρα από το περίπτερο, θα είμαι φροντισμένη.

Δεν θα πάω αχτένιστη και με τις πιτζάμες! Δεν το κάνω στον εαυτό μου, διότι εγώ νιώθω άσχημα», δήλωσε η ηθοποιός.

Όσο για το γάμο και το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Κατερίνα δηλώνει ότι έχει βαρεθεί να ακούει τέτοιου είδους ερωτήσεις.

«Δεν ξέρω να την απαντήσω. Είναι σαν να με ρωτούν πώς πέρασα στο τελευταίο μου ταξίδι στο Διάστημα! Αφού δεν έχω πάει, πώς να ξέρω;

Μου φαίνεται τόσο σουρεαλιστική. Επίσης, έχω βαρεθεί και το “πότε θα παντρευτείς;” και το “πότε θα κάνεις παιδιά;” Ξέρετε σε ποια ερώτηση θα μπορούσα να απαντήσω; Αν παντρευόμουν, θα ήξερα να απαντήσω, στο “γιατί παντρεύτηκες”»..

Πηγή: newsbeast.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *