02/05/2024

Κόλπο για να ξεμπλέξετε τις αλυσίδες σας και κόλπο για να μην ξαναμπλεχτούν ποτέ ξανά τα χρυσαφικά σας

0

Κόλπο για να ξεμπλέξετε τις αλυσίδες σας και κόλπο για να μην ξαναμπλεχτούν ποτέ ξανά τα χρυσαφικά σας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΔεν είναι λίγες οι φορές που οι αλυσίδες των κολιέ μας μπλέκονται μεταξύ τους και μετά παιδευόμαστε για ώρες να τις ξεμπλέξουμε. Για να δούμε πως μπορούμε να το αποφύγουμε!
χει τύχει και έχω βρει στο συρτάρι με το κοσμήματα έναν πραγματικό γόρδιο δεσμό από τις αλυσίδες των κολιέ μου. Προσπάθησα να λύσω τους πολλαπλούς κόμπους και αγανάκτησα με αποτέλεσμα απλά να μην φορέσω κάποιο κόσμημα!
Πως θα τα ξεμπλέξετε

Εάν τα έχετε και εσείς μπλεγμένα στο συρτάρι, δοκιμάστε να πασπαλίσετε τον κόμπο με λίγη πούδρα ταλκ. Θα βοηθήσει τα κρικάκια να γλυστρήσουν και να ξεμπλεχτούν.
Ένας τρόπος για να αραιώσετε τον κόμπο είναι να το κάνετε με τη βοήθεια μιάς βελόνας την οποία θα περνάτε σε κρίκους που πιστεύετε ότι αν τους τραβήξετε θα λυθεί πιο εύκολα ο κόμπος, η βελόνα είναι λεπτή και πιο ευέλικτη από τα δάχτυλά μας.

Πως να μην ξαναμπλεχτούν.

Η καλύτερη λύση είναι να τα οργανώσετε σωστά στα συρτάρια. Εδώ θα προσθέσουμε και ένα χρήσιμο τρικ για να τα κρατήσετε όμορφα τακτοποιημένα αλλά και για πάντα ξεμπλεγμένα. Περάστε απλά την μία άκρη της αλυσίδας από ένα καλαμάκι και κλείστε το κούμπωμα!

image

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *