19/04/2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 Ο Δημήτρης Μπάσης συμπράττει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο πλαίσιο του LOUTRAKI FESTIVAL 2018

0

Δημήτρης Μπάσης

Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

LOUTRAKI FESTIVAL 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort)

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συμπράττει με τον Δημήτρη Μπάση για μια μοναδική συναυλία στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα από την προσωπική δισκογραφία του τραγουδιστή αλλά και αγαπημένα έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκης, Θεοδωράκης κ.α.).

Τη συναυλία διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Εισιτήριο: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

Για τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από την πλατεία 25ης Μαρτίου. 

Πληροφορίες στο www.loutrakifestival.com 

Ο Δημήτρης Μπάσης γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη, ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής και σύντομα απέκτησε το πτυχίο του. Στα είκοσι τον ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του, γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και συνεργασίες! Οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Μανώλης Λιδάκης, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μίκης Θεοδωράκης, Πασχάλης Τερζής, Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Μητροπάνος, Θέμης Αδαμαντίδης, Μελίνα Κανά, Κώστας Μακεδόνας, Μάριος Φραγκούλης, Λένα Αλκαίου, Γιώτα Νέγκα είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, με τα οποία ο Δημήτρης Μπάσης έχει συνεργαστεί και σημειώσει λαμπερές συνεργασίες και εμφανίσεις. Το soundtrack του σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς», που ερμήνευσε γνώρισε επιτυχία άνευ προηγουμένου αγγίζοντας τις 120.000 πωλήσεις! Ο Δημήτρης Μπάσης έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με την ωριμότητα της φωνής του, το πάθος αλλά και την αυθεντικότητα του.

Δημήτρης Μπάσης Ι Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

Κυριακή 5 Αυγούστου, 21.30

Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort) 

Εισιτήριο: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *