25/04/2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΕπέκταση Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Ρύθμισης Μακράς Διάρκειας στην περιοχή του Κόμβου Σελιανιτίκων της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών

λόγω εργασιών κατασκευής

Η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση μακράς διάρκειας επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στην περιοχή της κόμβου Σελιανιτίκων, επεκτείνεται από τη Χ.Θ. 181+950 έως τη Χ.Θ. 184+000 και επί των κλάδων του κόμβου, από 04.11.2014 έως 30.04.2015.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,80 μ. ανά κατεύθυνση και ενδιάμεσο κενό πλάτους 0,60μ. επί του οποίου τοποθετούνται εύκαμπτοι οριοδείκτες, ενώ η κυκλοφορία στον κόμβο από Αθήνα προς Σελιανίτικα, από Σελιανίτικα προς Πάτρα και από Πάτρα προς Σελιανίτικα θα εξυπηρετείται από προσωρινούς κλάδους που θα κατασκευαστούν σε γειτονικές θέσεις.

Οι ανωτέρω επεκτάσεις των ρυθμίσεων είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής του νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου και ανακατασκευής τμήματος του Κόμβου Σελιανιτίκων, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *