20/04/2024

Κλείστε ένα ακριβό ξενοδοχείο σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

0

Κλείστε ένα ακριβό ξενοδοχείο σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

bookingsΉρθε η ώρα που κάνετε τις πρώτες σκέψεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά το πορτοφόλι σας δεν είναι σύμμαχος;

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια, αφού υπάρχουν ιστοσελίδες που προσφέρουν μειωμένες τιμές έως και 70% και σας δίνουν τη δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

JETSETTER

Ένα από τα πρώτα sites προσφορών, το Jetsetter, προσφέρει μειωμένες τιμές σε κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Οι προσφορές συνήθως διαρκούν μόνο μια εβδομάδα, οπότε αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και δείτε κάποια καλή προσφορά «κλείστε» αμέσως το deal, πριν λήξει.

LUXURY LINK

Εν αντιθέσει με τις προσφορές και τις μειωμένες τιμές σε κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που προσφέρει το Jetsetter, το Luxury Link εξασφαλίζει στους χρήστες κι άλλα προνόμια, όπως δωρεάν πρωινό και Wi-Fi.

Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να κάνουν οι χρήστες τις δικές τους προσφορές για τα προσφερόμενα πακέτα, όπως γίνονται και στις δημοπρασίες.

SECRET ESCAPES

Το Secret Escapes είναι ένα μια ιστοσελίδα κρατήσεων για ξενοδοχεία μόνο για μέλη, το οποίο διαπραγματεύεται τις τιμές πολυτελών ξενοδοχείων παρέχοντας έως και 70% έκπτωση.

Για να γίνει κάποιος μέλος δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, αρκεί μια απλή εγγραφή με το email και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές.

Δείτε τις υπόλοιπες ιστοσελίδες εδώ

Πηγή: news247.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *